Новини

Що робити, якщо батьки не поділяють твого захоплення у розробці комп’ютерних ігор?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Що потрібно знати про розробка гри навчання?

Розробка гри навчання. “Це все через комп’ютер” – фраза, яку нинішнє покоління чуло як мінімум 10 разів. Деякі підлітки стикаються з нею набагато частіше, що, безумовно, створює напругу та псує стосунки у сім’ї. Діти починають приховувати від батька свої захоплення, перестають ділитися найважливішим і мешкають усі невдачі поодинці. Що ж робити, якщо рідні не розуміють твого хобі у розробці комп’ютерних ігор і вважають, що тобі потрібно освоїти професію «стабільніше»? Відповідь уже знає GoMother.

Розробка гри навчання тому, що подобається

По-перше, тобі в жодному разі не можна згортати з наміченого шляху. Якщо гейм-розробка захоплює тебе – продовжуй удосконалювати навички та збільшувати багаж власних знань. Якщо рідні перешкоджають – проведи з ними розмову. Посадь їх і спокійно розкажи:

 

1.То чому тобі так подобається ця сфера;

2. Які перспективи зростання у ній існують;

3.Хто зі знаменитих людей займається цим і скільки вони заробляють;

4.Які успіхи у тебе в цій справі.

Створення ігор на С++ – це більше, ніж хобі

Важливо не злитися і переходити на підвищений тон. Часто наші близькі не мають у своєму розпорядженні всі факти і бачать все з одного боку. Відкрийте Форбс і ви зрозумієте, що найбагатші люди планети так чи інакше пов’язані з Айті. Такими є реалії нашого життя – за технологіями майбутнє і ця галузь отримує найбільше фінансування, звідси й найбільші зарплати.

Заручіться підтримкою ззовні, наприклад, підіть на навчання створенню ігор

Напевно, є хтось, хто може довести батькам, що відеоігри – це сучасні технології та їх розробка – це не «іграшка», а повноцінна професія. Якщо ж такої людини поряд немає, покопайтеся в дослідженнях і знайдіть статистику успішних гейм-розробників. Більшість із них почали працювати з часів школи.

Unity курси для дітей

Немає нічого поганого у бажанні освоювати програмування. Якщо у вас є талант та бажання – не дайте нікому зламати свої плани. Пам’ятайте, що генії, що увійшли до світової історії, спочатку були відкинуті суспільством. У вас все вийде, особливо якщо вирішите заручитися підтримкою GoMother. Наші курси з програмування освоюють діти віком від 6 років і вже за місяць хвалиться першими успіхами. Вчитися – весело, пам’ятаєш?)

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!