Новини

Про що програміст думає частіше за все?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Основи web-програмування. Програмісти – це ті люди, які здатні поєднати у своїй роботі креатив та монотонність дій. Їхня голова сповнена нових ідей, несподіваних рішень та спонтанних ризиків. Про що конкретно думає кожен айтішник – точно знає GoMother.

1. Про те, як спростити свою роботу в Web-програмування для початківців

Всі програмісти так чи інакше шукають способи оптимізувати свій час і зусилля на будь-яку роботу. Вони пишуть коди для того, щоб рутина автоматизувалась і іноді істина відвідує їх під час вечері або ванни. Коротше кажучи, робота наздоганяє програмістів навіть у той момент, коли вони прикладають усі зусилля до того, щоб відпочити.

2. Про структуризацію навчання web-програмування

Повернути на своє місце якусь річ, або ж розкласти по поличках плани на вихідні – програміст у всіх сферах життя має чітку структуру. Ця, безумовно, хороша риса може стати проблемою у взаєминах з іншими людьми, які не звикли до порядку в думках та певного перфекціонізму.

3. Про смачну вечерю під час основи web-програмування

Так, саме про вечерю, тому що про інші прийоми їжі ці хлопців весь час забувають. Вони так заробляються, що тільки надвечір починають мріяти підкріпитися.

4. Про масаж та курси з веб-програмування

Робота за комп’ютером – дуже виснажує організм заняття. Особливо це стосується хребта. Тому думки про масаж – найприродніша для айтішника річ.

5. Про дедлайни

Те, без чого не обходяться програмісти – дотримання дедлайнів. Іноді виникають труднощі, гальмувальник процес. Тому дуже важливо оголосити роботодавцю про розширення термінів здачі заздалегідь. Продумуйте всі ризики до їхнього настання. Від цього залежить оплата.

Про що ще думають веб-програмісти, графічні дизайнери, гейм розробники та інші пов’язані зі сферою хлопці – точно знає GoMother. Приходьте до нас на заняття – теж розповімо;)

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!