Новини

5 речей, які повинні бути в сумці кожного дизайнера

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Графічний малюнок навчання. Дизайнери – люди творчі. Всі ми представляємо їх як особистостей романтичних, спокійних і злегка розсіяних. Але насправді ж дизайнери, особливо графічні, завжди черпають натхнення з зовнішнього середовища. Саме тому вони і зосереджені. Цікаво, що ж завжди можна знайти в сумці дизайнера? Де кращі курси малювання на графічному планшеті для дітей? Відповідь точно знає GoMother – читай в новій статті.

1 і 2: блокнот і олівець для графічний малюнок навчання

Так, в еру цифровізації може прозвучати дивно, але кожен приплив натхнення важливо не пропустити і записати. Так народилися найкращі логотипи, рекламні кампанії і найкрасивіші товари на ринку.

3: павербанк; графічний малюнок навчання

Не важливо, для якого саме гаджета, важливо його наявність. Заряд – наше все в сучасних реаліях. Не дай Бог дизайнер не збереже правки через низький заряд батареї на своєму планшеті …

4: перекус під час курси графічний дизайн

Іноді робота над проектом так захоплює дизайнера, що він забуває про своїх елементарних потребах начебто сну або їжі. На такий випадок в сумці зобов’язана «завалятися» шоколадка або який-небудь снек. Носити вилку і ложку теж не завадить – ніколи не знаєш, як довго і в яких місцях доведеться працювати (зазвичай дизайнери в 2021 працюють на удалёнке).

5: навушники варто брати на курси дизайну Фотошоп

Робити роботу набагато приємніше під улюблений плейлист. Навіщо працювати в тиші, якщо можна зарядитися позитивом від музики. Візьміть навушники в свою сумку – річ незамінна

В цілому, нічого надприродного дизайнери з собою не носять. Головне – щоб завжди був доступ до гаджетам, адже в них все життя і робота.

Складність професії графічного дизайнера полягає в специфіці роботи з комп’ютером. У список речей можна додати окуляри, що відображають синє світло екрана монітора ПК і очні краплі. Дизайнери, як і програмісти, повинні берегти своє зору – головний ресурс.

Як пройти навчання, графічний дизайнер як професія?

Ви – за адресою. Приходьте в GoMother, і ми розповімо про всі тонкощі професії, покажемо покроковий план дій в курси графічного малювання, і разом створимо портфоліо. З нами вчитися легко навіть першокласникам! Офіс на м. Житомирська і м. Академмістечко.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!