Новини

З чого краще всього почати вивчення мови програмування Python?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Команди Python. Всі програмісти рано чи пізно переходять до Python. Але, як і в будь-якій справі, почати його освоєння складно через нерозуміння, що вивчати в першу чергу. Сьогодні GoMother розповість, як краще за все почати вчити Пайтон і де знаходяться кращі курси для новачків.

1.Розібратися з синтаксисом команди Python

Python в колах програмістів не дарма отримав славу простого і зрозумілого мови програмування. Але він не зробить за вас всю роботу, доведеться підучитися і оволодіти всіма його нюансами. Змінні, цикли, умови, функції, оператори – все це можна назвати основою мови, без якої не обійтися.

Кожен програміст сам вибирає для себе спосіб, завдяки якому він планує ознайомитися з синтаксисом мови. Ось деякі з них:

Читайте спеціалізовану літературу про Python для новачків

У книжкових магазинах і Мережі повним-повнісінько видань, які можуть допомогти вам вивчити мову програмування Python. Зробіть невеликий конспект з найважливішими тезами.

Ознайомтеся з офіційною документацією

Якщо ви сильні в англійській або довіряєте перекладачеві, зайдіть на офіційний сайт Python в розділ «З чого почати».

Присвячуйте час перегляду навчальних роликів на YouTube

У цьому відеохостингу зібрані тисячі гідних відео, в яких вам доступно викладуть все ази програмування в Python. Не полінуйтеся виділити на це кілька годин.

2. Налаштувати середу розробки в команди Python

Починати роботу потрібно на чомусь. Використовуйте для цих цілей спеціальні програми – IDE. Вони вміють шукати помилки, допомагають орієнтуватися в коді і дають корисні підказки при введенні.

3. Практикуватися в команди Python курс

Тільки закріплюючи пройдене, ви зможете програмувати з кожним днем ​​краще і краще. Почніть з простого: створюйте змінні, зводите їх в ступінь, потім складайте результат і виводите на екран – робіть все, що приходить в голову. Перед тим, як запустити програму, спробуйте передбачити результат. Якщо збігається, ви непогано справляєтеся.

4. Не боятися звертатися за допомогою в кольори Python

Всім новачкам потрібна допомога, хочуть вони це усвідомлювати чи ні. Не варто покладатися виключно на свої сили, адже є безліч допоміжних курсів і помічників. Один з кращих – GoMother. Ми допомагаємо розбиратися в програмуванні найменшим айтішникам і результат говорить сам за себе: щасливі і діти, і батьки.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!