Новини

Як підготуватися до здачі ЗНО і не зійти з розуму?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

ЗНО курси. Найбільше хвилювань у школярів викликає саме ЗНО. До його здачі майбутніх студентів готують грунтовно і починаючи з середньої школи. Вже до 10 класу хлопці приблизно розуміють, що саме будуть здавати і який приблизно профіль вони для себе обирають.
Але ніхто не готував школярів до того, що підготовка може зайняти весь вільний час і стати не частиною життя, а всієї. Як же добре підготуватися до іспитів і не зруйнувати свої життєві плани – знає GoMother.

Перше, що варто пам’ятати – іспит дійсно важливий. Саме на підставі сертифікатів ЗНО вам доведеться вступати до вузу, від чого залежить все подальше життя. Для того, щоб не упустити свій шанс на місце в бажаному закладі, важливо ставитися до іспитів серйозно.

ЗНО підготовка: План дій і ЗНО курси

Розплануйте свій час. Навіть зараз у вас є безліч днів для підготовки з нуля. Візьміть програму ЗНО, поділіть її на час до іспиту (не враховуючи останні 2 тижні, вони залишаться для повторення) і йдіть за своїм планом. Не думайте, що пропустіть тему і пізніше зможете засвоїти дві. Цей сніжний ком зупинить весь процес і забере купу сил, мотивації і часу. Дійте відповідно до розкладу.

Підготовка математика ЗНО або історія – це не все життя

Чи не присвячуйте підготовці весь час. Кожному предмету досить години в день. Будьте впевнені, що це набагато ефективніше заучування в останній місяць.

Історія підготовка до ЗНО

У випадку з історією України, кожен день вчите дати. Просіть когось перевірити вас. Обклейте свою кімнату датами, поставте їх на шпалери екрану блокування, як паролі та просто весь час промовляти.
Те ж саме стосується портретів історичних діячів і церков. Коли вони знаходяться перед вами, набагато легше згадати на іспиті.

Читайте історичні документи. Не полінуйтеся більше дізнатися про “Вічному світі” – це може допомогти в день здачі. Також проводите паралелі між діячами та подіями, які вони вчинили.

Подивіться кілька документальних фільмів про історичні події. Швидше за все, щось та запам’ятається

Головне – не лінуватися. Не варто створювати культ ЗНО і вважати, що це показник знань людини. Але також важливо йти за своїм планом і не втрачати курс на кращий результат. А періодичні зустрічі з друзями, заняття улюбленим хобі та іншими улюбленими речами допоможуть не втрачати мотивацію і не дмухнути.

Де знайти ЗНО курси

У айті школі Gomother допоможуть зі здачею ЗНО підготовка історія навіть з поточного місяця. Досягти результату легко, якщо навколо тебе професіонали своєї справи.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!