Новини

Як навчити дитину програмування і зберегти свої нерви одночасно?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Програмування Minecraft. Всі батьки знають, що навчання дитини чогось – процес складний, времязатратний, що вимагає спокою і вміння пояснювати щось, поки малюк не усвідомлює істину. Що вже говорити про програмування – без мотивації або особливого інтересу тут не можна. Саме тому GoMother розповість, як і чим зацікавити дитину в програмуванні так, щоб він сам хотів знати більше.

Java програмування Minecraft

Дорослим легко говорити, що якісь речі елементарні і їх потрібно вловлювати моментально. Вони забули, як самі були дітьми, і з якими труднощами стикалися. А вчитися чомусь новому – це завжди складно і стресово. В даному випадку важливо дати зрозуміти дитині, що ви на його боці і розумієте, наскільки йому важко. Розкажіть історію зі свого дитинства, як у вас щось не виходило і як весело зараз про це згадувати.

Буває і так, що небажання вивчати програмування у дитини – це небажання зв’язуватися з даною сферою. Не варто кидати навчання. Але і тиснути не можна. Покажіть школяреві багатогранність програмування: нехай він вибере найцікавішу з професій.

Онлайн Скреч

Ще один метод залучення – гра. Ми вже не раз говорили, але варто повторити, що найкраще починати саме зі Скреч. Скреч – це платформа для дітей, на якій програмування викладено зрозумілою, «дитячою мовою». За пару годин найменші дітки створюють зі скорочує мультики і гри, що, звичайно ж, підвищує їх інтерес до програмування в цілому.

Програмування Minecraft

Не менш популярна платформа – Minecraft програмування для дітей. Улюблена гра декількох поколінь набуває навчальний сенс. У Mcreator можна створювати блоки, структури і власні проекти. Наші викладачі на курси програмування майнкрафт з радістю введуть вас в цей дивовижний світ.

Minecraft навчання програмуванню де знайти курси

Найголовніше – похвала. Не забувайте нагадувати дитині про те, що все, що він робить – чудово і він у вас самий талановитий програміст в світі. Часто слова підтримки від батьків стають вирішальним фактором. Чекаємо вас на м. Академмістечко та Житомирська. Доведемо, що вчитися – весело!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!