Новини

Як підготуватися до ДПА з математики, якщо зовсім немає мотивації?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Підготовка до ДПА 9 клас математика. Безліч розмов про важливість іспитів, вплив їх результатів на життя і нескінченні тестування виснажують школярів. В кінці-кінців, дев’ятикласники напередодні ДПА можуть втратити будь-яку мотивацію до успішної здачі, основою якої може стати банальна втома.

Математика ДПА –  проблемний іспит

Але найбільші проблеми викликає підготовка саме до цариці наук – математики. Справа в тому, що навіть обізнані в даному предметі діти часто вселяють собі невдачу через невпевненість. Як же повернути мотивацію до підготовки і здачі ДПА з математики – спробуємо розібратися в цій статті.

Що таке підготовка до ДПА 9 клас математика?

Спершу зазначимо, що підготовка до ДПА з математики – складний іспит. Для кого-то через «закручених завдань», а для кого-то просто психологічно. Проте, від його здачі звільнитися неможливо, і навіть хлопці, які збираються вступати до закладу технічного характеру, повинні підтвердити свої знання, отримані в середній школі.

Математика – предмет складний, але, як і в кожному іспиті, ДПА має свої теми для підготовки. Вивчіть їх. Почніть підготовку за рік до іспиту, і вам вдасться грунтовно підготуватися як мінімум до 2/3 тем.

Підготовка до ДПА 9 клас математика

Не бійтеся починати з азів. В основному, проблеми з вивченням математики починаються з упущення якийсь елементарної теми. Знайдіть момент, з якого вам стало важко розуміти науку цілком і приділіть йому найбільшу увагу. Визнати, що ви не до кінця розумієте якусь тему – важко, але без визнання самому собі йти далі не вийде.

Математика ДПА – складно, але можливо

Приділяйте час підготовки, але не забувайте про інших своїх захопленнях. ДПА – це звичайно важливо, але якщо підготовка стає всій вашим життям – чим ви будете займатися після здачі?

Зорієнтуйтеся на знаннях, а не результат. Пам’ятайте, що ДПА – це перевірка ваших знань, а не вміння зубрити. Знання математики допоможуть вам в майбутньому здати ЗНО – найважливіший вступний тест.

Математика 9 клас ДПА – як мотивувати себе?

Заохочуйте себе за маленькі перемоги. Вийшло набрати більше балів в тесті, ніж минулого разу? Це варто відзначити улюбленої смаколики! Задайте собі установку, що кожен результат буде заохочений і мотивація зросте в геометричній прогресії.

Можна і звернутися за допомогою. Наприклад, в айті школі GoMother викладачі з великим досвідом допоможуть не тільки швидко, але і якісно підготуватися до будь-якого шкільного іспиту, навіть без гдз по ДПА.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!