Новини

Труднощі при виборі репетитора і способи їх подолання

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Знайти репетитора. Часто батьки, розуміючи, що їх чадо не встигає засвоювати матеріал так само швидко, як однолітки, замислюються про онлайн репетитор з англійської. Але багато і таких, хто кидає задумку на початковому етапі. Причиною цього можуть бути страхи і негативний досвід інших сімей, добре вам знайомих. Сьогодні ми розповімо про основні труднощі при виборі помічника для навчання вашої дитини і методи подолання цих труднощів.

Коли є свої умови як знайти репетитора

Багато батьків ще до знайомства з репетитором формують в своїй голові очікування від педагога. Комусь не подобається, що він виявився занадто молодий, а кого-то, навпаки, бентежить педагогічний стаж за плечима вчителя. Важливо розуміти, що здібності людини не обмежені його зовнішнім виглядом. Краще поспостерігайте за пробним заняттям репетитора з вашим малюком і тоді робіть висновки.

Страх того, що знайти репетитора з англійської мови = неякісна послуга

В предметах, з якими батьки не в силах допомогти школяреві, виникає боязнь непрофесійності. «А раптом він сам не знає, про що говорить?» або «Може він зараз неправильно поставить вимову?». Без паніки. Запишіть урок на диктофон (звичайно ж, погодивши це з репетитором). Скажіть, що плануєте закріпити матеріал з дитиною після його відходу. Запис дайте оцінити вчителю в колі або будь-якого іншого компетентної людини. Це для ну зовсім переживають мам і тат)

Нерозуміння цінової політики послуг репетитора

Кожна людина шукає для себе найвигідніші пропозиції. У питанні освіти дитини краще покладатися на середню вартість ринку. Погортайте сайти освітніх послуг і ви зрозумієте, який прайс адекватний для вашого регіону. Пам’ятайте, що студенти педагогічних вузів беруть меншу плату, тому як набираються досвіду у викладанні. Важливо, щоб послуга виявилася якісною і дитина дійсно все засвоїв.

Гендерні упередження в питанні як знайти репетитора з математики

Багато мам схильні не довіряти педагогам-чоловікам. У цьому питанні краще один раз упевнитися, ніж негативно ставитися до людини. Будьте присутніми на уроках або встановіть камеру спостереження – ви повинні повністю довіряти тому, хто знаходиться з вашим найціннішим скарбом в будинку. Головне – не варто звинувачувати людину в тому, чого він не робив. Багато фахівців GoMother – прекрасні чоловіки, яких діти дуже люблять і з задоволенням приходять на заняття.

Думка, що репетитор, знайти якого вдалося, буде суворий з дитиною і завдасть психологічну травму

Знову ж таки, питання в довірі. Ви – батько, контролер освітнього процесу. Саме в ваших силах переконатися, чи у безпеці ваш школяр. Відвідуйте заняття. Але не втручайтеся в методику навчання, навіть якщо вам дуже хочеться допомогти дитині. Переривати заняття коштує лише в тому випадку, коли дитину ображають або завдають фізичні травми. Таке – неприпустимо. Якщо ж ваш малюк просто вередує, поспостерігайте, як репетитор з математики онлайн здатний впоратися з істерикою.

Питання вибору репетитора, безумовно, дуже важливий етап для батьків. Для того щоб не хвилюватися ні про що, а довіритися перевіреним професіоналам, приходьте в GoMother. Наші репетитор з фізики та інших предметів із задоволенням навчать, підтягнутий і розкажуть все в цікавій формі.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!