Новини

Чи можна стати графічним дизайнером без художньої освіти?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Навчання графічному дизайну. Багато хлопців, які грають в комп’ютерні ігри і захоплюються переглядом сучасних фільмів напевно не раз замислювалися про неймовірно складною малювання графіки і її неймовірною реалістичності. У деяких виникає бажання створювати подібні шедеври, але все пориви обриває невміння малювати. Чи дійсно важливий талант в графічному дизайні і який курс з малювання на планшеті варто пройти – розповість GoMother.

Чи потрібно вміти малювати в навчання графічного дизайну?

У графічному дизайні вміти малювати не обов’язково. Досить розуміти базові принципи композиції, вміти працювати з кольором і засобами виразності.
Правда, який малює дизайнер все ж має більш широкий спектр послуг, від чого прайс на його роботу також вище.

Графічний дизайн курси для всіх і навчання графічному дизайну

Дизайнер інтер’єру, наприклад, від руки нічого не малює. Він використовує для цього спеціальні програми. Те ж саме стосується і дизайнера одягу. Правда, важливо знати принципи інженерії, фізики та базового будови людського тіла. Тому навчання малювання на графічному планшеті – це важливий фундамент для роботи дизайнера будь-якого виду графіки.
Також дизайнер середовища повинен вміти малювати в графічних редакторах і знати основи цифрової графіки Писати реалістичні пейзажі і портрети з натури – зовсім не обов’язково. Накидати на папері ідею так, щоб донести її іншому – так, необхідно. Розвинути цю навичку може кожен – для цього не потрібно бути обдарованим художником, треба лише навчання графічному дизайну.

Графічний дизайн – навчання йому корисна навичка

Майстерно малювати від руки не потрібно. Навіщо, якщо графічні редактори дозволяють робити це швидше і краще, а щоб нашвидку накидати ідею, досить мінімальних навичок ? У роботі часто використовуються мудборди – колажі, які відображають ідею і стиль майбутнього проекту. Основний редактор для створення мудбордов – Adobe Photoshop.

Курси з графічного дизайну: де пройти навчання графічному дизайну

Як ви вже зрозуміли, зовсім необов’язково малювати як Малиновський щоб якісно оформляти дизайни. Але все ж важливо знати основи корекції, пропорції предметів і тіньові накладення. Тоді роботи будуть виглядати якісніше і реалістичніше. Програму дизайнер зазвичай вибирає сам, але в нашій школі крім знань також можна отримати консультацію і по цій частині. Приходьте і переконуйтеся, що вчитися – весело!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!