Новини

7 бібліотек Python для того, щоб стати крутим айтішником

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Пайтон для чайників. Бібліотеки даних в різних мовах програмування створені для полегшення роботи айтішника. Деякі з них навіть спрощують математичні завдання. Сьогодні ми поговоримо саме про таких – data-science бібліотеках для Python. Якщо якісь терміни для тебе не дуже зрозумілі – наші викладачі з радістю їх пояснять на курсах Пайтон з нуля.

Ми склали топ-7 найкращих бібліотек для робіт з масивами даних:

1. Pandas

Це такий пакет мови Пайтон, який має відкритий вихідний код і надає високоефективні, прості у використанні структури даних інструменти аналізу. До речі, Pandas розшифровується, як бібліотека аналізу даних Python. Такий інструмент можна сміливо використовувати для читання і обробки даних, відновлення відсутніх фрагментів, побудови діаграм і багато чого іншого.

2. NumPy це навчання Пайтон за допомогою математики

Це насправді універсальний пакет для роботи з Python. Обробка масивів даних з одним і тим же типом – рутина для цієї бібліотеки. Він також спрощує математичні завдання, що особливо сподобається гуманітаріям.

3. SciPy – бібліотека даних в допомогу Пайтон для чайників

Ця бібліотека з гостреньким назвою містить модулі для ефективних математичних процедур, таких як лінійна алгебра, інтерполяція, оптимізація, інтеграція і статистика. До слова, робота з функціями теж входить в її повноваження.

4. Matplotlib

Тут більше креативу, так як з’являється можливість побудови 2д фігур. Різноманітні діаграми, гістограми та інші зображення статистичних даних, сітки, легенди і все те, що можна намалювати зберігається тут.

5. Seaborn: Пайтон для чайників

Визначення відносин між переменниммі, їх побудова, забезпечення многосюжетность сіток і багато другок вміє ця бібліотека Python. Seaborn надає безліч шаблонів візуалізації з меншою кількістю синтаксичних правил, причому більш простих.

6. Scikit Learn в Пайтон для початківців

А це вже бібліотека машинного навчання для Пайтон. Навіть NumPy, SciPy і пов’язані з ними наукові операції підтримуються Scikit Learn, при цьому Scikit Learn є частиною SciPy Stack. Бібліотека надає ряд контрольованих і неконтрольованих алгоритмів навчання через узгоджений інтерфейс в Python.

7. TensorFlow

TensorFlow – це бібліотека AI, яка допомагає розробникам створювати великомасштабні нейронні мережі з багатьма шарами, використовуючи графіки потоків даних. TensorFlow також полегшує побудова моделей глибокого навчання.
TensorFlow досить ефективний, коли справа доходить до класифікації, сприйняття, розуміння, виявлення, прогнозування та створення даних.

Безумовно, список бібліотек для роботи з Пайтон цим не обмежується. Але GoMother зібрала для вас кращу інформацію для ефективного навчання. Приходьте на курс Пайтон – повірте, нам є чим ще вас здивувати.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!