Новини

9 причин, які заважають вам здати ЗНО на 200

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Підготовка до ЗНО – найвідповідальніший з іспитів для школярів. В основному, підготовка до нього триває протягом декількох років, приблизно з 10-11 класу. Але часто виникають чинники, що заважають якісній здачі. Саме про них ми сьогодні і поговоримо в нашій новій статті.

Відсутність мотивації підготовка до ЗНО

Багато школярів просто не розуміють, навіщо їм потрібен цей іспит. Відповідно, ні про які стараннях тут не може бути мови. При такому розкладі стоїть пояснити дитині, що в його руках знаходиться його ж подальша доля.

Нерозуміння важливості ЗНО

Часто одинадцятикласники вважають, що зможуть підняти бал за рахунок творчого конкурсу чи пройдуть за пільгою. Але не варто цілком довіряти своїм надеждам4. Завжди добре мати підстрахування. До того ж, навіть серед пільгових категорій ВНЗ відбирають кращих за балами ЗНО учнів.

Страх не виправдати свої мрії

При присутності бажання, але страху теж складно добре здати ЗНО. Дитина переживає, що поставив для себе занадто високу планку і не зуміє її досягти. Батькам важливо дуже обережно діяти на даному етапі. Адже подібні ситуації часто можуть обернутися плачевно.

Боязнь підвести рідних

Тиск рідних – негативний фактор у питанні здачі ЗНО. Батьки переживають, але вони не повинні тиснути на школяра і вимагати від нього більшого. Цим ви зробите лише гірше.

Вплив друзів на підготовка до ЗНО

Важливий фактор. Приятелі, які не хочуть розлучатися зі школярем, можуть радити йому нікуди не вступати і “забити” на іспити. Важливо захистити підлітка від подібного негативного впливу.

Відсутність особистісного тайм-менеджменту підготовка до ЗНО математика

Є й ті, хто хоче добре здати ЗНО, але не знає, як до нього підготуватися і як правильно розподілити свій час. Приходьте в GoMother – тут займатися з викладачами можна за зручним розкладом. Програма уроків ефективна і доводить свої результати балами абітурієнтів під час вступу.

Небажання вступати до ВНЗ

Не чинити зовсім, або надходити за кордоном – частина підлітків не хоче йти на ЗНО з таких причин. Важливо розуміти, що планам властиво змінюватися і підстрахуватися ЗНО ніколи не завадить. До того ж, хто знає, можливо вам вдасться вчинити зі своїми балами в бажаний вуз.

Розуміння, що інші можуть здати краще

Гонка в першості може також тиснути на дітей. Деяким матеріал дається не дуже легко і вони побоюються, що інші їх однолітки отримають бали вище. Не варто орієнтуватися на інших. До того ж, часто результати ЗНО виходять дуже несподіваними.

Брак часу для підготовки

Хтось вирішується взятися за підготовку критично пізно. Дуже важливо якомога раніше запустити процес підготовки, адже від цього залежить і бал ЗНО в майбутньому.

Почни підготовку вже сьогодні. Приходь в GoMother і отримуй свої 200! Ми знаходимося на м. Житомирська і м. Академмістечко.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!