Новини

Типи графічного дизайну: які перебувають на піку затребуваності?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Малювання для дорослих-початківців. Всі ми добре знаємо, що дизайнери – люди затребувані і добре заробляють. Багато хто думає, що для такої роботи обов’язково закінчувати художню школу і потрібно мати талант до малювання. Але не всі в курсі, що в графічному дизайні є свої галузі і всі вони дуже відрізняються між собою. Сьогодні ми поговоримо про те, чим займаються різні графічні дизайнери і розповімо про наші академічний рисунок курси.

1. Маркетинговий дизайн графіка комп’ютерна

Найпоширеніший з видів графічного дизайну. Це саме ті роботи, які пов’язані з рекламою, банерами, вивісками, візитками, а також контент для соц.сетей (Наприклад, «шапка» в Фейсбук або цифрова брошура).

2. Корпоративний дизайн

Кожній компанії потрібен власний фірмовий стиль, включаючи цифрові та друковані медіа. Також робота таких дизайнерів стосується розробки логотипів, фірмових кольорів, символіки для впізнаваності бренду.

3. Дизайн користувальницького інтерфейсу

UI або призначений для користувача інтерфейс – це те, з чим взаємодіє гість сайту або програми. Ці дизайнери займаються розробкою меню, кнопок, а також підтримувані всіх форматів (щоб сайт однаково виглядав як на комп’ютері, так і на телефоні і планшеті).

4. Графічний дизайн упаковки

Так, дизайном упаковок теж займаються певні люди. Це дуже креативна спеціальність, адже від кінцевої роботи залежить перше враження покупця і його вибір – купувати чи даний товар. Різноманітність форм, матеріалів і квітів – частина роботи дизайнера графічних упаковок.

5. Графічний дизайн одягу: малювання для початківців дорослих

Подивіться на свій одяг. Напевно на ній є намальовані елементи, які розробив графічний дизайнер. Ця людина від моменту задуму до надходження товару на полицю магазину повністю ніс відповідальність за свій принт і його якість. Це одна з найпопулярніших галузей професії графічного дизайнера, так як кожен день в світі виробляються мільйонні партії одягу різних брендів, включаючи одяг для тварин, професійних груп людей і корпоративну форму.

6. Екологічний дизайн

Лікарні, університети, музеї, торговельні центри – в цих місцях і не тільки ви можете побачити графіку, яка пов’язана з даним місцем. Як правило, дані дизайнери повинні мати також архітектурну освіту.

7. Видавничий дизайн

Книги, журнали, комікси, каталоги і багато іншої друкарні, з якою ми зазвичай стикаємося – це видавничий дизайн. Найпопулярніший і дуже затребуваний, він щодня шукає нових креативних майстрів, які люблять створювати яскраві і нові форми.

8. Моушн-дизайн – це нова історія комп’ютерної графіки

Анімаційні зображення, робота з аудіо і відео форматами, перетворення 2д в 3д – робота Моушн-дизайнерів. Такими послугами користуються не тільки в інтернеті, але і на інтерактивних банерах, на ТБ і навіть в освітній сфері.

9. Графічне оформлення транспорту

Реклама на автобусах і метро – звична для нас річ. Ми не замислювалися, але ж хтось зумів це не тільки намалювати, але і розмістити в величезному форматі. Нехай всі знають героїв цього мистецтва – графічних дизайнерів.

Художні курси для дизайнерів: малювання для дорослих-початківців

Як бачите, графічний дизайн в нашому житті невід’ємний. Все, що ми бачимо навколо себе – намальовано або анімоване. Дана сфера весь час вимагає співробітників і кожен день пропонує найвигідніші пропозиції. Якщо навчитися графічного дизайну – в майбутньому можна заробляти дуже непогані гроші. Приходьте до нас в GoMother – не тільки навчимо, але і створимо портфоліо разом з вашою дитиною на уроки академічного малюнка.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!