Новини

Цікава історія появи мови Python

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Навчання Пайтон. Всі ми знаємо Python як один з найзручніших мов програмування, що користуються попитом. Але звідки він узявся, чому названо саме так, і яке ставлення до нього мають телевізійні шоу? Пропонуємо швидше розібратися у всіх цих питаннях за допомогою нашої нової статті.

Пайтон навчання як з’явилася назва

Задум концепції Пайтон мова з’явилася у голландського працівника інституту, що спеціалізується на вивченні технічних наук, Гвідо ван Россума, ще наприкінці 1980-х і наприкінці цього десятиліття вона почала реалізовуватися. Під час різдвяних канікул його дослідницьку лабораторію було закрито на канікули і чоловікові просто стало нудно. Тоді він скористався засобами програмування, характерними для інших мов.

Пайтон курси – цікава історія

Розробник назвав свою мову програмування Пайтон зовсім не на честь холоднокровних плазунів. Йому дуже подобалося телешоу «Літаючий цирк Монті Пайтона», яке було шалено популярним у 1970-ті у Великій Британії. У передачі тема програмування проходила червоною лінією, що подобалося багатьом айтішникам на той час. Ось так любов до серіалів та передач може стати чимось більшим.

У чому переваги: ​​навчання Пайтон

Пайтон з інших мов програмування, по-перше, відрізняє його безоплатність. Він не має жодних обмежень у застосуванні. З ним зручно працювати як новачкові, так і досвідченому програмісту.
Наразі світ побачив три версії мови програмування Python, остання з яких вийшла у грудні 2008 року. Також весь цей час виходили поновлення.

Навчання Пайтон це корисно

Зараз Пайтон активно користується ціла низка всесвітньо відомих компаній. Наприклад, Google використовує його у своїй пошуковій системі, Intel, Cisco, Hewlett-Packard, Seagate, Qualcomm та IBM, використовують Python для тестування апаратного забезпечення, а NASA таким чином проводить наукові обчислення.

Курси Пайтон в GoMother

Насправді Пайтон дійсно дуже хороший для програмування. Освоївши цю мову, ви зможете створювати унікальні проекти. До речі, цю навичку можна досить швидко здобути в юному віці. Записуйте свого малюка на заняття Пайтон для початківців в школу GoMother і пориньте в дивовижний світ легкого і приємного програмування, за що в майбутньому ще й можна отримувати дуже хороші гроші. Вивчаємо Пайтон із інтересом для карапуза!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!