Новини

Найскладніші предмети на ЗНО: про що говорить статистика?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Курси з підготовки до ЗНО: починаємо якомога раніше

Курси підготовки до ЗНО. Щороку українські школярі готуються пройти в травні-червні найважливіший іспит, вирішальний всю їхню подальшу долю: зовнішнє незалежне оцінювання. Хтось починає підготовку ще в вересні, хтось відкладає до січня, а є і ті, хто замислюється про результат ще в десятому класі. Так чи інакше, щорічно існує статистика здачі випускниками даного іспиту. Саме про неї ми поговоримо в нашій новій статті.

Звичайно, всі предмети, що виносяться для здачі на ЗНО важливі. Але є ті, з якими у дітей виникають найбільші труднощі. Так, щороку таким предметом стає математика. Так-так, цариця наук легкої рукою «валить» школярів. Вся справа в тому, що дана дисципліна одна з обов’язкових для здачі і, до того ж, для декого є частиною ДПА, а відповідно і оцінкою атестата. ЗНО фізика підготовка теж не менш важливий предмет.

Курси ЗНО англійська – це важливо

Але статистика 2021 року виглядає трохи інакше. Можливо, причина в тому, що до тестування долучилося більше дітей, але факт залишається незмінним. У цьому році «проблемної» стала математика. Нагадаємо, що 2021 рік оголошено днем ​​математики в нашій країні Міністерством освіти і науки. Її не склали цілих 31,1 відсотків учасників. На другому місці – історія України з відсотковим показником 18, а третій рядок займає англійська мова – 10,7 відсотків від загальної кількості.

Курси підготовки до ЗНО математика

Звичайно, не менш важко готуватися до фізики, хімії, біології та географії. Але все ж, більший коефіцієнт приносять саме український, математика та історія України. Тому важливо приділяти всім предметам однакову кількість часу і уваги. Курси для підготовки до ЗНО відмінно вирішують цю проблему. Фізика ЗНО підготовка – то, що вимагає термінової уваги.

Де знайти хороші курси підготовки до ЗНО?

Найважливіше – як можна і раніше і якомога якісніше почати готуватися до іспитів. Безумовно, всі діти знають свої можливості і швидкість запам’ятовування матеріалу. Але повірте, ЗНО – це великий стрес і краще готуватися до нього розмірено. В нашій айті школі кращі фахівці допомагають випускникам скласти іспити на вищий бал. Також ми займаємося підготовкою до ДПА і репетиторством. Приходьте до нас на заняття на м. Академмістечко або м. Житомирська на курс підготовки до ЗНО з математики, щоб переконатися, що вчитися – весело!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!