Новини

Scratch: початок програмування для дітей

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Навчання програмуванню для дітей зі Скретч

Навчання дітей на комп’ютері. Багато батьків замислюються про майбутнє свого малюка ще в його ранньому віці. Цим переживань є своє пояснення: кожен хоче, щоб його дитина отримала найякісніші знання і кращу роботу в дорослому віці. Також багато хто розуміє, що одна з найприбутковіших сфер – айті. Якщо навчитися програмуванню, можна в майбутньому вибирати професію з дуже широкого спектру. Сьогодні ми поговоримо про те, як ввести дитину в цю сферу і в якому віці варто починати навчання комп’ютера для дітей.

Ази програмування для початківців і малюків – навчання дітей на комп’ютері

Звичайно, відгалужень в айті величезна кількість. Але для роботи у всіх потрібні базові знання, які можна отримати в різноманітних програмах і сервісах. Однією з кращих вважається Scratch. Скретч – це середовище програмування, створена спеціально для дітей. У ній не потрібно писати коди, адже всі структурні елементи вже створені – їх важливо правильно скомпонувати. Це не тільки розвиває логічне мислення малюка, але і вчить його працювати з алгоритмами. У майбутньому він буде розуміти, що через найменшої помилки весь код може просто не спрацювати. Тому важливо працювати уважно.

Навчання для дітей на комп’ютері: з чого почати

Скретч прекрасний для навчання діток. Його інтерфейс барвистий і оформлений у вигляді мультфільму, що підвищує інтерес малюка до навчання. У самому середовищі програмування можна створити безліч цікавих речей: від простих анімацій до ігор і мультфільмів з сюжетом. Головне – ігрова форма плавно перетікає в навчання.

Ази програмування для дітей: Скретч

Після Скретч дитина може вибирати для вивчення будь-який вподобаний мову програмування. Найкраще, на нашу думку, для цього підходить Пайтон. Тому, що саме ця мова вважається найпростішим.

Для того, щоб правильно почати працювати в Скретч, найкраще звернутися до фахівців. Досвідчені педагоги знають як прищепити любов до програмування і в яке русло направити його енергію. Цим займаються першокласні педагоги в айті школі GoMother на уроки програмування з нуля. Приходьте до нас на заняття і закохуються в айті. Ми чекаємо вас на онлайн заняття і оффлайн в нашому офісі на м. Житомирська і м. Академмістечко на уроки програмування для дітей.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!