Новини

Що таке Unity і які ігри можна створити з його допомогою?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Розробка ігор навчання. Всі ми знаємо як стрімко розвивається гейм-індустрія і наскільки реалістичними і складними стають гри. Сьогодні ми поговоримо про те, що таке Unity, які мови програмування його підтримують, що таке модуль і як навчитися працювати з цим середовищем, які курси по Юніті краще пройти. Швидше читайте наш свіжий матеріал.

Навчання розробці ігор за допомогою Unity

Unity – це така межплатформенная середовище для розробки комп’ютерних ігор. Вона не тільки забезпечує легку роботу, а й функціонування готових ігор на більш ніж двадцяти операційних системах, включаючи персональні комп’ютери, ігрові консолі, мобільні пристрої, інтернет – програми та багато іншого.

Розробка ігор навчання

У редакторі Unity є простий Drag & Drop інтерфейс, легко настроюється і складається з різноманітних вікон. Завдяки цьому можна налаштовувати налагодження гри безпосередньо всередині редактора. Движок підтримує два скриптових мови: C # і JavaScript. Фізичні Розрахунок проводяться за допомогою фізичного движка PhysX від NVIDIA. Цьому обов’язково вчать на Юніті навчання.

Курси розробки ігор і що таке модуль

Але все це – технічна частина питання. Поговоримо про модулях. Модуль – це функціонально закінчений фрагмент програми. У багатьох мовах його оформляють як окремий файл з вихідним кодом. Деякими мовами передбачено об’єднання модулів в цілі пакети. Модулі пишуться цілим рядом мов програмування: IBM S / 360 Assembler, Кобол, RPG, ПЛ / 1, Ада, D, F, Фортран, Haskell, Blitz BASIC, OCaml, Паскаль, ML, Модула-2, Оберон, Компонентний Паскаль, Zonnon , Erlang, Perl, Python і Ruby.

Які ігри створюють за допомогою Unity: розробка ігор навчання

Насправді, Юніті дає можливість створювати найрізноманітніші ігри: від простих і односкладових сценаріїв з парочкою тригерів, як в тій, що ми з вами вчилися створювати раніше, так і більш структурні, складні і продумані ігри. Серед найвідоміших ігор, написаних на Юніті виділимо, наприклад, Pokemon Go, Firewatch, Tyranny, Rust, Inside і багато інших.

Чи можна десь пройти курси з розробки ігор?

Чи можна самому створити такі ігри і отримувати з їх реалізації хороший прибуток? Безумовно, так. На своєму курс розробка ігор ми вчимо основам роботи з Unity і маленькими кроками впевнено починаємо створювати справжні шедеври. Наші учні отримують підтримку на кожному етапі розробки: від вивчення основ і теорії, аж до тестування готової гри. В майбутньому школярі можуть братися за серйозніші проекти і вже зі шкільної лави заробляти так само, як їхні мами і тата. Звичайно ж, для цього потрібно багато чого вивчити. Зробити це рекомендуємо в айті школі GoMother. Ми знаходимося на м. Житомирська і м. Академмістечко. Розробка комп’ютерних ігор навчання – це весело!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!