Новини

Як зробити навчання з репетитором комфортним і приємним для дитини?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Пошук репетитора – справа не з простих. У навчанні найголовніше – це результат. Але не варто в гонитві за найвищими оцінками забувати про те, що процес теж повинен бути зручним і приємним як для викладача, так і для учня. Як же створити комфортні умови для роботи з репетитором – поговоримо в нашій новій статті.

В першу чергу ви, як мати чи батько, повинні переконатися в тому, що на вашу дитину не спричиняють психологічний тиск: не тиснуть авторитетом і не залякують. Перевірити це дуже просто: достатньо час від часу відвідувати заняття вашої дитини з репетитором. Досвідченого і дійсно професійного викладача це не повинно бентежити, адже він розуміє, що в своїх руках тримає найцінніше для вас – дитину. Робити це потрібно періодично, а не на самому початку занять, щоб запобігти недбалості й несерйозному ставленню до роботи.

Репетитор з історії – це надавач послуг для вас

Пам’ятайте, що в першу чергу ви – покупець освітніх послуг, а значить, повинні за свої кошти отримати якісний продукт. Інакше, вас просто обманюють.

Хороший репетитор з фізики онлайн – його видно відразу. Він не «сюсюкається» з дитиною і, навпаки, не намагається її «будувати». Педагог з досвідом спочатку будує довірчі відносини зі школярем, адекватно сприймає його капризи і не ведеться на маніпуляції. Базові знання психології дитини – це те, без чого неможливо працювати, навчаючи дітей. Це те, яким повинен бути вчитель.

Чому робота з репетитором – хороший варіант підтягнути знання: пошук репетитора

На це є безліч причин. По-перше, це зручно: навчатися можна не виходячи з дому, за комфортним для вас графіком. По-друге, це якісна освіта. Вся увага вчителя зосереджена на вашому чаді, підбираючи індивідуальні методи роботи і матеріали навчання. Крім того, часто репетитор з біології намагається подавати матеріал цікаво і різноманітно, використовуючи зрозумілу для дітей мову і прикольні «фішки». Це створює непідробний інтерес до навчання, що позначається на ставленні до школи в цілому. Викладач – це друг і помічник.

Чи потрібен вам репетитор з інформатики (або чого завгодно): тест на пошук репетитора

Дайте відповідь на 5 простих питань, що стосуються навчання вашої дитини, щоб зрозуміти чи потрібен вам репетитор з якого б то не було предмету:

  1. Ваша дитина скаржиться на нецікаву подачу матеріалу в школі?
  2. Ваша дитина часто вередує і не хоче йти в школу?
  3. Вчителі кажуть, що ваш малюк повільніше засвоює матеріал і з ним потрібно додатково займатися?
  4. Ви бачите, що дитина має здібності до навчання, але в школі виникають труднощі з фокусуванням уваги або поведінкою?
  5. У вашої дитини немає мотивації до навчання?

Якщо більшість відповідей на ці питання так – будьте впевнені, вам потрібен репетитор. З якого предмета? Це легко зрозуміти, поговоривши з учителем і дізнавшись у самої дитини.

Як знайти репетитора з математики та інших шкільних предметів?

Де знайти фахівця? Чудове запитання, у нас є відповідь на нього: в айті школі GoMother працює прекрасний репетиторський центр, в якому діти не лише підтягують знання з шкільних предметів, а й активно готуються до ЗНО та ДПА з онлайн репетитор з математики. Вчитися з нами – весело!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!