Новини

ЗНО з історії України: як запам’ятати величезний список дат?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Підготовка до ЗНО з історії України, що є одним з найпопулярніших предметів з переліку винtctyb[ для здачі серед випускників. Також це один з двох предметів на вибір, які варто обов’язково пройти для вступу до ВНЗ. Багато школярів лякаються величезного переліку дат, які варто вивчити для успішної здачі ЗНО. Яка вона – правильна ЗНО історія 2022 підготовка – розповість GoMother в своїй новій статті.

Історія ЗНО підготовка до одного з найважливіших тестів для школяра

ЗНО з історії України – іспит, що складається з 60 питань, на вирішення яких випускники мають 180 хвилин. 53 з них – тестові, ще 5 – із встановленням відповідностей і 2 останніх – з трьома правильними варіантами відповідей, завдання. Укладачі питань подбали про різноманітність тем і рівнів складності питань, тому дуже важливо підготуватися якісно. Досить багато питань прив’язані до дат, перелік яких можна знайти на офіційному сайті Міністерства освіти і науки. То як же їх вивчити?

ЗНО історія підготовка – маленькі поради

Формула успіху – в послідовному вивченні. По-перше, почніть підготовку з початку 11-го класу. Розбийте список дат на 6 місяців. Саме в цей період потрібно активно вивчати матеріал, радимо в останні місяці перед самим ЗНО повторювати вже вивчені теми і підтягувати найскладніші і проблемні. Не забувайте, що крім ЗНО з історії у школярів є й інші предмети і підготовка до них, яка забирає багато сил і енергії. Історія підготовка до ЗНО – лише частина турбот.

Підготовка до ЗНО з історії України

По-друге, працюйте з асоціаціями. Це можуть бути як ваші особисті уявлення, так і візуалізація історичних подій. Наприклад, дата хрещення Русі – 988 рік, може у кого-то асоціюватися з номером школи або квартири, номером телефону або сумою значущою покупки. По-третє, хто б що не говорив, а повторення – мати навчання і це факт. Виділіть 10 хвилин в день для повторення дат. Попросіть рідних «поганяти» вас. Якщо мотивації недостатньо – поставте мета – при успішній здачі іспиту дозволити собі покупку / поїздку або похід в приємне для вас місце, в якості заохочення.

На яких спеціальностях потрібен сертифікат ЗНО з історії України: підготовка до ЗНО з історії 2022

На більшості гуманітарних спеціальностей під час вступу обов’язковий сертифікат про проходження ЗНО з історії України. Зокрема, філологи, журналісти, більшість педагогів і творчих спеціальностей можуть здавати цей предмет в якості другого обов’язково. Список всіх предметів можна знайти на сайті вузу або в списку на сайті МОН під час ЗНО з історії підготовка.

Якісна підготовка до ЗНО з історії – половина успіху

Звичайно, хвилювання, невпевненість в собі і інші фактори дуже впливають на хід складання іспиту. Навіть знаючи щось, легко розгубитися. Але набагато легше орієнтуватися, розуміючи більшість матеріалу, представленого в тесті. Саме тому важливою є ретельна підготовка до ЗНО історія. Айті школа GoMother пропонує робити це ще й цікаво. Приходьте до нас на заняття – 200 балів набагато ближче, ніж вам здається!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!