Новини

Топ кращих ігор, створених за допомогою Unity

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Unity курси можуть зробити з вас першокласного розробника ігор

Курси з Unity. Unity – це ігровий движок, за допомогою якого програмісти можуть створювати різнопланові гри. Ми вже розповідали, що простеньку гру під силу створити за допомогою Юніті навіть школяреві. Але що щодо ігор зі світовим ім’ям? Чи існують такі? Безумовно так. Сьогодні ми представимо топ-5 кращих ігор, створених за допомогою Unity за версією GoMother, у якій, до речі, є Unity курси для дітей.

Топ 5 кращих ігор на Unity: курс зі створення ігор на Unity

Unity – ігровий движок, який досить простий у використанні. Він не вимагає значних енерго і матеріальних витрат. Саме тому розробники ігор так його люблять. Вашій увазі топ ігор, створених за допомогою Юніті за версією кращі курси з Unity від нашої айті школи:

1. Pokemon Go
Ви напевно знайомі з цією грою. Пошук покемонів прямо на вулиці своїх рідних міст в 2016 році став неймовірних проривом у всій гейм-індустрії. Здається, тоді про цю гру не говорив тільки ледачий. Безліч репортажів на ТБ і обговорень в мережі, мемів – гра стала популярною вже через тиждень після запуску. І так, вона створена за допомогою Юніті. Спочатку видана в США, Австралії і Нової Зеландії

2. Slender: The Arrival
Ще одна не менш популярна гра, на цей раз в жанрі хоррор, яка з’явилася на ринку в 2013 році. Графіка і сюжет полюбилася підліткам, які активно знімали відео про гру в ютуб, а також ділилися своїми реакціями в стрімінгових платформах. Розроблено канадської студією Blue Isle Studios спільно з Марком Хедлі, творцем Slender: The Eight Pages.

3. Subnautica
Виживання серед риб і коралів практично відразу полюбилося гравцям з різних куточків світу. Але це не просто банальна «мочиловка», а складна і багатогранна продумана гра. Радимо пройти її! Гра розроблена американською компанією Unknown Worlds Entertainment і зібрала безліч нагород на гейм-фестивалях.

4. KERBAL SPACE PROGRAM
Справжній космічний симулятор з яскравим мультяшним дизайном, який цікавий не тільки дорослим, але й діткам. В ході гри вам надана можливість створити, а після – запустити в космос свій космічний апарат, наприклад ракету. Розроблено мексиканської програмою по розробці ігор Squad.

5. RUST
Виживання, де вашому героєві належить знайти спосіб залишитися неушкодженим, в той момент, коли навколо безліч ворогів. При тому, ці вороги – реальні люди, адже гра мережева. Вона створена незалежної британською студією Facepunch.

Курси з Unity

Звичайно, даний список можна продовжувати нескінченно. Це ще раз доводить, що з Unity не тільки зручно працювати, а й роботи виходять якісними і, до того ж, можуть принести хороший прибуток. І це не один мільйон доларів. А ключ до успіху – Unity курси онлайн і онлайн курси Unity C#.

Де знайти якісні курси з Unity C#

Для того, щоб вміти створювати подібні ігри, варто потренуватися в створенні не настільки великих проектів. З чого почати? Приходьте до нас на курси Unity і починайте будувати майбутнє вашої дитини вже сьогодні.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!