Новини

Дружити, не можна лаяти: як налагодити індивідуальне навчання дитини?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Уроки онлайн вже буденність. У наш час дистанційна форма навчання – звичний формат не тільки для школярів, але і їх батьків, які вже звикли до графіка і ознайомилися з різними платформами відеозв’язку. Але не варто забувати, що навіть до пандемії деякі дітлахи вже мали індивідуальні заняття зі своїх причин. До того ж, багато сімей користуються послугами репетиторів. Як же вибрати реально класного фахівця, який знайде спільну мову з дитиною? Поговоримо в цій статті.

Дійсно, не всі дітки встигають за темпом викладача на уроках. Втрачаючи нитку теми, дитина навіть не намагається продовжити вникати в «щось незрозуміле і складне» і займається своїми справами: малює, слухає музику, грає в ігри. У цьому полягає помилка педагога: дозволити малюкові відволіктися. Адже втративши одну тему, учень вже не буде наздоганяти весь наступний матеріал. Звичайно, в школі, де класи переповнені учнями, ніхто не буде зупинятися і 45 хвилин розповідати одне й те саме для кількох людей. Не звинувачуйте ні школу ні свою дитину, адже вихід є.

Уроки онлайн це хороший спосіб наздогнати однолітків

Репетитори – ті ж вчителі, тільки працюють вони виключно для вашої дитини. Сьогодні репетиторством займаються вчителі практично з усіх дисциплін. Але не всі вони професіонали своєї справи. Репетитор з математики – часто можливість підзаробити для студентів педагогічних вузів, які так-сяк відбувають свій «час», без бажання допомогти малюкові. Питанням вибору репетитора повинні зайнятися батьки. Звичайно, ви можете погано розбиратися в англійській або математиці, але вже точно не прогадаєте в психології людини: її погляді, мові, манерах і звичках.

Професія учитель – це не завжди про покликання

Хороший репетитор з алгебри і геометрії знає: для дитини важливо бути не стільки суворим авторитетом, як другом. Ніколи не можна тиснути, звинувачувати і примушувати щось робити. Навіть якщо дитина гіперактивна або в поганому настрої з нею завжди можна домовитися. Викладачі школи GoMother пам’ятають, що колись так само були малюками і теж хотіли бути значущими і важливими. Не варто забувати, що в дитині росте особистість і потрібно рахуватися і приймати всі побажання і заперечення. Тиснути віком і статусом непрофесійно і нелюдяно. Якщо ви раптом побачите, що ваше чадо після заняття з репетитором в пригніченому настрої – це не ваш репетитор. Репетиторство – НЕ каторга, а ДОПОМОГА дитині. А значить, воно повинно бути зрозумілим і легким, скільки б сил не довелося докласти педагогу.

Учитель – це друг, якого так просто не знайти на сайт репетиторів

Повага, рівність і взаєморозуміння – три кити, на яких заснована робота викладачів школи GoMother. Ми не вчимо дітей. Ми допомагаємо їм навчитися вчитися. А коли робота учня і репетитора взаімоналажена, виникає любов до шкільних предметів. Самі згадайте: які предмети були вашими улюбленими в школі? Ми відповімо: ті, на яких були цікаві і приємні викладачі.

Не потрібно відслідковувати сайти для репетиторів – професіонали поруч з вами на уроки онлайн

Чекаємо вас в нашій школі на м. Академмістечко або м. Житомирська. Крім репетиторства у нас також є додаткові заняття в класі.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!