Новини

Топ компаній, в яких хочуть працювати українські програмісти

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Комп’ютерні гуртки для дітей в GoMother і дитячі комп’ютерні курси

Дитячі комп’ютерні курси – це перший крок до побудови блискучої кар’єри. Чомусь більшість людей звикли думати, що айті – це свого роду фріланс і фахівці цієї галузі заробляють, хапаючись за різні проекти, і перебиваються дрібними угодами. Насправді ж програмісти більше воліють мати стабільний заробіток, розвиватися і перебувати в колективі. Тому і шукають регіональні та міжнародні компанії, в яких кращі умови роботи і найвищий рівень зарплати.

Курси комп’ютерні для дітей: статистика компаній

GoMother склала список з топ компаній, які на думку айті фахівців є кращими для роботи в сфері програмування (всі статистичні дані взяті з всесвітньої павутини).

Комп’ютерні курси для школярів – де після цього можна працювати?

Програмування сьогодні одна з найбільш високооплачуваних сфер, в якій можуть знайти себе як дизайнери, так і інженери і багато інших. Прайс за роботу айтішника стартує від 30 000 гривень і доходить до тисяч доларів за великі проєкти. Вашій увазі топ IT-роботодавців України за версією одного з інтернет-ресурсів:

• GlobalLogic
Це індійська компанія, що займається розробкою програмного забезпечення, наданням цифрових інжинірингових послуг, ІТ-аутсорсингом і виконанням науково-дослідних робіт з офісами в нашій країні. Була заснована в 2006 в результаті злиття IndusLogic з Bonus Technology. Загальна кількість інженерів в компанії в 2021 році перевищує 20 000 осіб.

• EPAM
Це американська IТ-компанія, найбільший світовий виробник програмного забезпечення на замовлення, фахівець з консалтингу, резидент Білоруського парку високих технологій. Виручка компанії в 2019 році склала 2,29 млрд доларів.

• Microsoft Україна
багатонаціональна корпорація комп’ютерних технологій по 124 тис. працівників в більш ніж 100 країнах, є найбільшою в світі компанією – виробником програмного забезпечення. Головний офіс розташований в корпоративному кампусі в Редмонді, штат Вашингтон.

• Samsung Україна
На світовому ринку відомий як виробник високотехнологічних компонентів, включаючи полноцікловое виробництво інтегральних мікросхем, телекомунікаційного обладнання, побутової техніки, аудіо- і відеопристроїв. Головний офіс компанії розташований в Сеулі.

• Сiklum
Міжнародна компанія, що займається розробкою програмного забезпечення і аутсорсингом ІТ-послуг, в якій працює понад 3500 осіб. Центри розробки програмного забезпечення та філії компанії знаходяться в Великобританії, Швейцарії, Данії, України, Білорусії і Пакистані.

Де знайти якісні дитячі комп’ютерні курси

Як бачите, в переліку міжнародні компанії з мільярдами доларів обороту. Як же потрапити в них і працювати в затишному офісі з комфортним робочим місцем, пляшками у вигляді подорожей і розваг, високою зарплатою і дружнім колективом? Почнемо з малого: вивчення пайтон або курси програмування для підлітків. Все це можна знайти в айті школі GoMother на м. Житомирська або м. Академмістечко. Програмування для підлітків – це весело!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!