Новини

Чим веб-сторінка відрізняється від сайту?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Курси зі створення сайтів з нуля – це просто

Курс зі створення сайтів. Більшість користувачів інтернет досить добре розбираються в таких поняттях як “веб-ресурс”, “додаток”, “сайт”. Трохи менший відсоток навіть може розповісти чим домен відрізняється від хостингу. Але чи достатньо у вас знань, щоб довести, що веб-ресурс – це не сайт? Якщо вже наші учні в навчання програмуванню для дітей це знають, то і вам стане в нагоді. Радимо дочитати статтю до кінця і приступити до створення сайту з нуля навчання.

IT курси для школярів – розберемося в питанні

Хоч веб-сторінка і веб-сайт слова дуже схожі, не поспішайте використовувати їх як синоніми. По-перше, розберемося в термінах. Наші учні з курсу навчання дітей програмуванню це вже добре знають.

Створення сайтів навчання з нуля – визначення

Веб-сторінка – це єдиний документ, який можна переглянути в інтернеті. На ній можуть бути як фото, відео так і просто текст. Кожна веб-сторінка має свій власний URL-адресу.

Міні-курс зі створення сайтів

Веб-сайт – це не одна, а кілька об’єднаних сторінок. Тобто, сукупність окремих веб-сторінок – це і є сайт. У таких сторінок буде один домен з різними закінченнями, які приведуть користувача на різні розділи сайту. До речі, в GoMother також є курси з розробки сайтів.

Також важливо знати, що пошукові системи не індексують цілі сайти, а лише окремі сторінки, тобто веб-сторінки. Тому важливо оптимізувати кожну окрему сторінку, якщо ви використовуєте ключові слова або фрази.

До речі про пошукових системах. Всіма улюблений Google – ні в якому разі не можна назвати веб-сайтом. Це – веб-ресурс. Ми вже розібралися що сайт – це безліч сторінок. Веб-ресурс – це вузол або точка, до якого включено спеціальний ідентифікатор, що допомагає з легкістю відшукати потрібну сторінку на просторах мережі Інтернет. Саме це і є Google.

Де знайти хороший курс зі створення сайтів

Тепер ви знаєте трохи більше і з легкістю зможете парирувати в таких питаннях. Приходьте до нас в айті школу GoMother і ми навчимо вас багатьом цікавим речам на наших IT курси для дітей і курси по створенню сайтів.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!