Новини

Графіка: малювання на папері VS на графічному планшеті. Що краще?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Цифрова графіка це можливість розвивати креативність, творчість та самовираження у дитини. Діти із самого малечку беруть до рук олівці і намагаються щось зобразити на папері. Ці, на перший погляд, ієрогліфи і є творчістю. Дитина так проявляє свої здібності і власний внутрішній світ. Існує безліч видів і розгалужень образотворчого мистецтва. Графіка – сюди теж входить. Вона являє собою лінії і штрихи, використання контрастів білого та чорного. Яскраві кольори там майже відсутні, але витвори можуть бути як моногамні, так і полігамні.

Цифрова графіка – найактуальніша в сучасному світі.

Малювання на папері вже не є досить зручним способом візуалізації. Цифрова графіка є найбільш затребуваною в даний час. З нею працюють дизайнери, архітектори, блогери та й … якщо задуматися усі. Ми вже звикли в буденному житті все зображати і переносити в цифровий світ. Але якщо звичайних людей знання комп’ютерної графіки на початковому етапі влаштовує, то для спеціалістів, котрих це стосується безпосередньо, цього не достатньо. Існують спеціальні курси малювання, де навчають цій справі на професійному рівні. Не можна переходити до графічного планшету, не вміючи малювати на папері. Спочатку треба навчитися елементарних азів художника, які надають курси малювання, або спеціальні художні школи. Там навчають відчувати і вміти поєднувати кольорову гаму, відточують техніку нанесення, привчають до різних видів зображення. Існують і спеціальні курси малювання, де суто цифрова графіка. Маючи знання образотворчого мистецтва можна переходити до наступного рівня digital.

Комп’ютерна графіка це:

Комп’ютерна графіка вважається однією із видів сучасного мистецтва, що входить до загального медіа-арту. Вона створюється, обробляється і виводиться спеціальними засобами. Усі користувачі ПК хоча б раз мали справу з цим заняттям. Комп’ютерна графіка має види, до яких і відноситься векторна графіка. Її основою є лінія. Як відомо, чим довша лінія, тим більше пам’яті вона потребує. Але це правило не стосується цього виду графіки. Оскільки лінія представляється у вигляді формули, а не як комбінації точок, пам’ять тут ні до чого. Увесь наш вплив на лінію буде відображатися лише у параметрах. Вона має різні властивості, як і усі об’єкти. Наприклад: колір, товщина, форма і так далі. Замкнену лінію можна заповнювати.

Векторна графіка це:

Перевагою векторної графіки є легкість у маніпулюванні. Такий стиль підходить лише для креслярських і проектно-конструкторських робіт. Адже недоліком є не реалістичність. Дану форму не можна використати у поліграфії чи рекламі.

Цифрова графіка

Художник комп’ютерної графіки – це новітнє направлення в IT сфері. Це сучасна професія, де себе можуть реалізувати діти, які вправно малюють і люблять це робити.
GoMother – це ще й школа малювання для дітей. Тут юні таланти зможуть опанувати академічний малюнок для початківців, розвинути свій творчий потенціал і дати волю емоціям, відобразивши це на графічному планшеті чи папері. Школа малювання буде для вашої дитини не просто образотворчим мистецтвом як урок в школі. Вона дасть можливість спробувати себе у професії художник комп’ютерної графіки і перетворить хобі дитини на її майбутній заробіток. Намалювавши академічний малюнок для початківців, учень побачить свої здібності і буде рухатися далі. Школа малювання для дітей стане першим серйозним кроком у кар’єрній сходинці майбутнього спеціаліста. Художник комп’ютерної графіки – актуальна професія подальших років, адже час не стоїть на місці. У світі діджиталізації важливо йти в ногу із змінами. Замовити курси по малюванню можна у нас на сайті. Ви помітите, як від швидко етап “академічний малюнок для початківців” зміниться “професійний художник комп’ютерної графіки” в тому випадку, якщо максимум прикладати зусиль і любові до справи, якою займаєшся.

Курсы по малюванню

Прийди на курси по малюванню, де тебе навчать користуватися графічним планшетом і втілювати мрії в життя. Для цього потрібно лише записатися на заняття. Не турбуйся! Тобі видадуть графічний планшет. Самому навіть не потрібно купувати. Але якщо все ж вирішив придбати планшет додому слідуй вашим порадам: обирай планшет розміром А4 – він найбільш комфортний для роботи і переміщення, розширення дисплею має бути якнайбільше, а чутливість стилуса теж має бути чим вище.

Ми хочемо аби діти могли спробувати себе в новій сфері і вирішити це їх покликання чи ні. А школа малювання для дітей GoMother в цьому допоможе.

 

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!