Новини

Чому варто почати вивчення текстового програмування з Python?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Курси пайтон – що це і з чим їдять? Python – це мова програмування, яка полюбилася багатьом фахівцям за свою простоту і зручність у використанні. Нею користуються компанії-гіганти, такі як стрімінговий сервіс Netflix, YouTube, Instagram і інші добре відомі нам корпорації. За що ж його так люблять і чи є які-небудь недоліки у Python – спробуємо розібратися в цій статті. А школа програмування для школярів GoМother ще й навчить правильно з ним поводитися на своїх курсах.

Курси для дітей програмування: прищеплюємо любов до майбутньої професії

Діти, які цікавляться програмуванням і хочуть в майбутньому пов’язати з ним своє життя, можуть починати підготовку вже з початкових класів. Після різних ігор і програм на зразок Скретч підлітку хочеться познайомитися з чимось новим і незвичайним. Тут важливо правильно вибрати мову програмування, щоб не відбити бажання працювати в айті сфері. Курси з програмування для дітей теж зіграють у цьому чималу роль.

Якщо JAVA справляється з командою в п’ять рядків,

курси пайтон

то Python може обійтися лише одним:

курси пайтон

Крім цього, для вирішення завдань в пайтон є безліч готових бібліотек, таких як Pygame (для створення простеньких ігор і додатків), NumPy (для складних математичних обчислень), Pandas (для зручної роботи з великими обсягами даних) і інші. Все це наші учні вже знають з уроки програмування для дітей онлайн.

До речі, система автоматизації процесів WAS в компанії NASA теж створювалася засобами Python.

Кращий спосіб вивчити курси пайтон це айті школа для дітей Gomother

Ця мова програмування залишиться популярною ще дуже довго, адже її вважають кращою для роботи в машинному навчанні і з великими даними. Вона з легкістю автоматизує повторювані завдання.

 

Найголовніше – скільки ж заробляють програмісти, які володіють пайтон? Дані з відкритих джерел показують, що зарплата стартує від 35 тисяч гривень в залежності від компанії і знань кандидата. А ще, такі фахівці дуже затребувані в наш час. Самі посудіть: будь-який бізнес має свій сайт. Всі ми користуємося мобільними додатками. І навіть не здогадуємося, що такі рутинні для нас речі створені за допомогою Python. Дитячі курси програмування – це хороше вкладення в майбутнє вашої дитини.

Мова програмування для школярів: недоліки та важливість курси пайтон

Але невже все настільки ідеально? Чи є мінуси в цій мові програмування?

Безумовно так. Але все це – суто індивідуально і як кому подобається, це звички кожного програміста. Зазвичай, серед недоліків пайтон виділяють його повільність і недостатні можливості статичного аналізу коду.

Так чи інакше, мова Python є відмінним інструментом для швидкого написання коду.

Курси пайтон – початок великого шляху в світ програмування

Python – стандарт для обробки Big Data. Його корисно вивчати не тільки дітям або новачкам, але і дорослим аналітикам. Кращий спосіб – записатися на курси програмування для підлітків в айті школі GoМother. А вже після цього можна почати вивчати складні програми і писати великі і поки що невідомі для діток коди.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!