Новини

Чим займаються веб-програмісти і скільки вони за це отримують?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Айті курси для дітей та дорослих – ким можна стати?

Айті курси для дітей – це вивчення адаптованих програм і розробка простих сайтів. Але коли-небудь з них виростуть дорослі професіонали. Ми звикли думати, що програмісти – це ті люди, які за короткий проміжок часу перевстановити нам Windows або допоможуть створити «простенький» сайтик. Мало хто знає, що часом програміст розбирається в системі Windows менше, ніж ви, адже користується Linux. Але наші учні вже знають про це з курсу навчання по створенню сайтів. Створення сайтів курси – хороша можливість навчитися чомусь новому і полін.

Створення сайтів навчання: види професій

Ті, хто хоче стати програмістом, часто лякаються різноманітністю вакансій і складними словами на кшталт «back-end». Скільки ж основних відгалужень в програмуванні як професії – спробуємо розібратися в цій статті.

Front-end розробник

Все, що стосується інтерфейсу – це їх не стосується. Інтерфейс, простіше кажучи, це ті самі кнопочки і випадають меню, з якими ви стикаєтеся на сайтах. Загалом, Front-end розробники працюють над динамікою інтерактивних інтерфейсів. Вони також можуть займатися роботою з html-кодом, якщо верстальник відсутня. Такі фахівці дуже потрібні у великих компаніях і веб-студіях, які спеціалізуються на розробці програм і сайтів.

Навчання створенню сайтів – це весело і корисно

Back-end розробник

Ці програмісти займаються архітектурою проекту – його програмно-адміністративною частиною. Він пише виконуваний код. Back-end розробники користуються всілякими бібліотеками, мовами програмування і фреймворками. Якщо над проектом працюють Back-end і Front-end розробники, його можна вважати великим і солідним.

Full-stack розробник

Ці програмісти об’єднують в собі дві вищевказані категорії і в основному працюють над веб-проектами. Ось це якраз ті самі люди, які зможу зробити вам як «простенький» Лендінгем, так і складноструктурному повноцінний сайт під. ключ. У таких кадрах потребують невеликі студії і ті, що працюють з фрілансерами. Їх робота – легкі проекти.

Game developer

Ця назва буквально перекладається на російську як «розробник ігрових додатків». Але і вони діляться на два підрозділи: ті, хто створюють мобільні ігри і творці MMORPG. Таких співробітників хочуть бачити у себе ігрові студії і стартапи. Вони не тільки розробляють ігрові програми, але і виправляють помилки і оновлюють вже існуючі.

Створення сайтів з нуля навчання – це аванс в забезпечене майбутнє: айті курси для дітей

1C програміст

Дуже затребувана в російськомовному середовищі спеціальність. Ці хлопці створюють галузеві конфігурації на основі базових, допрацьовують і налаштовують вже існуючі програмні рішення, а так само пишуть зовнішні обробки і звіти. До себе в штат 1С програмістів наймають компанії-партнери 1С, а також підприємства, які потребують постійного обслуговування.

Інженер-програміст

На відміну від інших професій сфери програмування, ця вимагає глибоких знань в галузі фізики, математики та інших технічних дисциплін. Інженери-програмісти займаються розробкою ПЗ для автоматизації виробництва: наприклад верстатів. Вони ж «програмують» побутову техніку.

Android і iOS розробники

Займаються розробкою мобільних додатків для пристроїв під управлінням Android і iOS. Вони можуть працювати в ігрових студіях, компаніях, що спеціалізуються на розробці мобільних додатків, стартапи та т.д. Це одна з улюблених професій наших учнів в айті курси для дітей.

Що ж стосується зарплати?

Звичайно, ці всі професії – абсолютно різні, і рівень оплати у них буде різним. Але якщо ви зайдете на сайт з пошуку роботи, то побачите, що компанії пропонують посади, що стартують в зарплаті мінімум від 1 000 $. Крім того, фахівці сфери програмування дуже затребувані.

Програмування для дошкільнят: приходьте на курси

Айті школа Gomother навчає основам всіх цих професій. У нас також є розробка сайтів навчання і веб розробка з нуля і айті курси для дітей. Приводьте до нас свою дитину на курси з програмування для школярів і забезпечте йому щасливе майбутнє!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!