Новини

Які ігри написані на Python

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Python курси

У цій статті розглянемо ігри, для написання яких використовувався пайтон. Python курси навчають дітей створювати власні ігри на пайтон та інших мовах.

Python курсиSims 4

Гра, що вже багато років тримається в лідерах серед ігор з симуляції життя. І за показниками Сімс 4 стала самою продаваємою грою серед жінок. Після виходу гри у світ за перші чотири доби було куплено 408,150 примірників в різних країнах. Всього на сьогодні куплено більше 1.1 мільйона копій цієї гри. Sims 4 використовує пайтон для реалізації ігрового моддинга, що дало можливість без проблем доповнювати гру і змінювати її параметри.

 

Python курсиBattlefield

Battlefield – улюблена гра багатьох. Вона не написана цілком на Python. Але розробники використовували цю мову для серверних елементів і окремих скриптів для управління логікою гри. Пайтон допоміг прискорити процес створення гри та це не позначилася на продуктивності. Battlefield вийшла у 2005 році й має попит в жанрі симуляції війни.

 

 

Python курсиEVE Online

Гра EVE Online розрахована на велику кількість користувачів. Кожен вибирає для себе роль і переноситися у світ наукової – фантастики. На цей час, база гри налічує близько 500 000 учасників. Написана гра цілком на StacklessPython, тому ця гра є одним з найяскравіших представників ігор написаних на Python.

 

 

Python курсиMount & Blade

Комп’ютерна рольова гра, що не має аналогів. Гравець поміщається в епоху середнього століття. Відправляється в подорож по широкомасштабній карті, збирає армію і бореться з противниками в реальному часі. Всі скрипти гри написані на пайтон. Завдяки цьому гра може бути модульною, до неї можна легко зробити доповнення і внести зміни в механізм гри, анімацію і текстури. При цьому системні файли залишаться без змін. Цікавий факт, що Mount & Blade створили лише дві особи – чоловік з дружиною.

Програміст навчання

Якщо ваша дитина захоплюється іграми, то напрямок програмування відкриє для неї цифровий світ. В якому він зможе створити власну гру. У цьому допоможе пітон для школярів, як ви вже переконалися, ця мова використовується навіть всесвітньо відомими іграми.

Python курсиCivilization IV

Гра в жанрі покрокової стратегії. Кожен вибирає свою стратегію: бути дипломатом, що мирним шляхом завоює весь світ або йти в наступ і відвоювати територію у противників.

Для створення цієї гри розробники в більшій частині використовували Python. Це дає гравцям можливість зробити свою модифікацію гри.

 

 

Python курсиFrets On Fire (FoF)

Гра код, якої може переглянути хто завгодно. Це музична гра, що імітує подібну гру Guitar Hero. FoF повністю створена на пайтоні, що дозволяє початківцям розробникам використовувати гру як платформу для практики та вивчення кодинга.

Якщо після прочитання цієї статті ви надихнулися на вивчення мови програмування Python, то IT курси навчають дітей з нуля.

Програмування з онлайн школою програмування для дітей – це найшвидший і ефективний спосіб навчитися кодінгу. Ми маємо широкий вибір різних напрямків для різного віку і рівня знань. У нас є 2 формату навчання: онлайн і в офісі. IT школа розташована на м. Академмістечко, м. Житомирська.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!