Новини

Комп’ютерна графіка для дітей

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Уроки фотошопу

Уроки фотошопу стали популярні не тільки серед дорослих, але і серед дітей. Раніше вважалося, що бути художником означає жити в бідності. І багато батьків бачачи талант до малювання у дитини ігнорували це, не розвиваючи. Ось так талант дитини стає хобі. Але часи змінюються і малювати на папері вже нема потреби. Світ йде в цифровому просторі. І фахівці, що створюють його мають попит та високооплачувані посади. Тепер створити зображення і малювати можна на комп’ютері. Більш того, можна створювати моделі та переміщати їх, змінювати їх колір і вид. Ніяких обмежень в польоті фантазій. Головне мати знання, що дозволять втілити будь-який задум.

Уроки photoshop

В IT школі Gomother уроки фотошопу спрямовані на вивчення основ програми Adobe Photoshop. І підходять для дітей від 6 років. Спочатку дитина освоює функціонал, що є у програми. Ці знання дитина відразу застосовує у своїй роботі виконуючи різні роботи, таким чином він відразу бачить результати навчання.

Фотошоп фотографій

Обробка фотографій в фотошопі цікава не тільки фотографам, а й дизайнерам і блогерам. Тому вивчення фотошопа корисно не тільки художникам.
Крім редагування фотографій дитина може навчитися працювати з кольорами та фігурами, створювати тіні та застосовувати різні ефекти. Також зможе створити макет сайту, зробити фотомонтаж у фотошопі, створити листівку або просто намалювати те, що на папері відтворити важко. Цей напрямок підійде, як творчим дітям, так і тим, хто ще не визначився ким хоче стати в майбутньому. Творча робота розвиває у дитини креативний підхід, завзятість і вміння візуалізувати власні ідеї.

Хороший фотошоп на телефоні не зможе дати якісного результату. Через обмежений функціонал. На уроках IT школи кожна дитина працює на комп’ютері в актуальній версії фотошопа.

В IT школі Gomother кожна дитина знайде напрямок до душі. Програма курсу по фотошопу гнучка і будується на бажаних результатах дитини в цій сфері. Є 2 два формати навчання: онлайн і в офісі. Ми знаходимося на м. Академмістечко, м. Житомирська.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!