Новини

Веб-програмування для школярів

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Комп’ютерні курси

Комп’ютерні курси набрали популярності серед дітей і підлітків, адже IT технології за короткий проміжок часу заполонили світ. Але що б вибрати напрямок в програмуванні, потрібно розібратися які є і чим вони відрізняються. У цій статті ми розглянемо, що таке вебпрограмування і його переваги.

Основи програмування

За допомогою вебпрограмування створюються сайти та програми, які функціонують в Інтернеті. Всі сайти, що ви щодня використовуєте створені за допомогою вебтехнологій. Вони відрізняються функціоналом і можливостями, які налаштовані, виходячи з цільової аудиторії ресурсу. Простий сайт з базовим інтерфейсом, якісним текстом і красивою картинкою вже не зацікавить відвідувача. Для залучення уваги клієнта використовують інтерактивні компоненти, які покладені в основу сайту. Інтерактивні компоненти націлені на взаємодію з потенційним клієнтом. Цим і займаються веброзробники, їх завдання сконструювати багатофункціональний сайт чіпляючим інтерактивом. Це сприяє отримання зворотного зв’язку від клієнта.

Що б створити компактний та інтерактивний веб-додаток потрібно знати безліч веб-стандартів. Які it курси для дітей онлайн дають в повному обсязі в доступному для розуміння форматі. Навчитися програмувати з нуля самостійно буде складно і витратно за часом. Тому краще вибрати програмування онлайн для дітей з досвідченим викладачем.

Далі розглянемо мови, що використовують вебпрограмісти:

HTML5

Це мова розмітки. Перевага якої у великій кількості незалежних вебстандартів зібраних разом. HTML5 дозволяє програвати відео без сторонніх модулів розширення браузера. Також тепер є безліч функцій, які, рухає JavaScript. Саме вони можуть зробити вебсторінки з інтерактивними елементами.

CSS

Це формальна мова, що створює зовнішній вигляд вебсторінки. Сучасний сайт без цієї мови. створювати практично безглуздо. HTML більше спрямований на вміст і семантику, в той час, як CSS створює вебдизайн.

JavaScript

JavaScript надає можливість динамічної взаємодії з відвідувачем сайту. Разом з CSS становить фундамент динамічних вебресурсів.

Комп’ютерні курси для дітей різного віку дають можливість учням вибрати свій шлях в IT сфері та вибрати комфортну мову для написання коду. Ми пропонуємо широкий перелік програм і мов програмування під різні цілі майбутніх розробників. А саме: SCRATCH, HTML/CSS, JAVASCRIPT, UNITY, С, С #, С ++, Python. IT. школа Gomother знаходиться на м. Академмістечко, м. Житомирська.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!