Новини

Підготовка до ЗНО 2022 з математики

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Підготовка до ЗНО 2022

Здавати ЗНО бентежно, особливо з математики. У цій статті розглянемо як якісно підготуватися до іспиту і здати ЗНО на високий бал. Підготовка до ЗНО 2022: завдання ЗНО базуються на шкільній програмі, починаючи з 6, закінчуючи 11 класом. В теорії кожен може здати ЗНО, використовуючи отримані знання в школі. Але програма ЗНО має свою специфіку, тому варто добре підготуватися. Адже без досвіду вирішення завдань, включених в ЗНО -, отримати високий результат здачі буде складно. Крім цього, підготовка обов’язково повинна включати повторення, освоєння не вивченого і систематизацію знань.

Формати для підготовки до ЗНО:

– самостійна обробка інформації;

– групові заняття;

– онлайн курси;

– уроки з репетитором;

У кожної форми підготовки є свої плюси й обирати потрібно найкомфортніший для майбутнього абітурієнта варіант.

Основне, незалежно від обраного формату, при підготовці це ознайомлення з видами завдань, часовими рамками та критеріями оцінювання іспиту. Далі слід визначити рівень знань учня. Це легко зробити, пройшовши тест ЗНО за попередні роки. Бажано пройти тест за різні роки, адже рівень складності тесту відрізняється. Ефективне заняття повинно тривати від години до двох, далі концентрація уваги школяра падає. Вид діяльності варто змінювати, що б не перенасичуватися однотонною діяльністю. Інтенсивність залежить від наявного рівня знань, в середньому від 2 до 4 разів на тиждень.

Математика підготовка до ЗНО 2022

Повторювати матеріал слід від простого до складного. На початку занять з підготовки вивчіть перелік тем, винесених на ЗНО і йдіть по черзі. Почнете з тем 6-7 класу і поступово збільшуючи складність матеріалу, перейдете до тем одинадцятого класу. Не відкладайте підготовку на потім, математика не той предмет, що можливо вивчити за один місяць. Важливо не просто знати формули, але і вміти використовувати їх в різних ситуаціях. “Важко в підготовці – легко в бою” – це прислів’я ідеально описує підготовку до ЗНО або ДПА. Підійдіть до цього відповідально і, отримавши високий бал, зможете вступити в бажаний ВНЗ на бюджет. Якщо зараз ви в пошуку курсів або репетитора, що гарантують високий результат, то це репетиторський центр Gomother. Індивідуальні або групові, онлайн, або в офісі – ти обираєш сам. Запишись зараз, що б не пропустити шанс здати ЗНО на 200. Ми знаходимося на м. Академмістечко, м. Житомирська.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!