Новини

Підготовка до ЗНО з історії

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Підготовка до ЗНО історія. Уже в 10 класі школярі починають діставати підручники з історії та зубрити дати. Історію дійсно краще почати вчити якомога раніше перед ЗНО, через те, що великий обсяг подій і дат ускладнюють підготовку. У цій статті розглянемо лайфхаки з підготовки до ЗНО з історії.

Підготовка до ЗНО історія

Як підготуватися до тестування:

Ідеального способу підготовки не існує. Кожен учень сприймає інформацію у своєму темпі та в різному форматі.

1) Визначити рівень знань

Для початку потрібно ознайомитися з програмою ЗНО з історії, її можна знайти на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Далі слід визначити вже наявний рівень знань, це буде легко зробити пройшовши ЗНО за минулі роки. Сам тест побудований на матеріалі, що викладається в школі з 5 по 11 клас. За результатами пройденого тесту абітурієнт побачить з якими темами труднощі та де прогалини в знаннях.

2) Скласти план занять

При будь-якому вивченні нового матеріалу важлива систематичність і регулярність. Складіть план за яким будете вивчати матеріал. Краще що б це було в хронологічному порядку, таким чином ви не заплутаєтеся яка подія в якому проміжку часу була. Включайте в план не тільки теми в яких є прогалини, а й інші. Це допоможе не забути вже вивчений матеріал.

3) Знайдіть баланс

Не забувайте, що відпочивати теж потрібно і якщо вчити ночами на проліт результату не буде. Заняття повинні тривати від 1,5 до 2 годин, саме стільки часу одинадцятикласник може бути сконцентрований на сприйнятті інформації. Також варто змінювати форми навчання.

4) Безкоштовні ресурси

У вільному доступі можна знайти тести на різні теми, конспекти, навчальні відео і навіть додатки на повторення матеріалу.

5) Репетитор ЗНО

Якщо немає мотивації й організованого підходу, краще найняти репетитора або звернутися на курси з підготовки до ЗНО. Таким чином ви отримуєте стабільний графік занять, вже готову програму з підготовки, індивідуальний підхід і контроль знань з боку викладача. Цей метод також підходить для тих, хто виявив що знання з історії відсутні. Не втрачайте час, заняття з репетитором і ваше завзятість гарантують високий результат екзаменаційного тесту.
Репетиторський центр підбере вам викладача з потрібного предмету в залежності від ваших побажань. Наша школа знаходиться на м. Житомирська, м. Академмістечко.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!