Новини

Користь репетитора

Прокрутити вниз
Опубліковано:

“Репетитор з математики онлайн” пошуковий запит, що набрав популярність під час карантину. Учні вийшли на дистанційне навчання та якість отриманих знань різко впало. У деяких школах вчителі були не готові до такого формату навчання, в інших випадках діти не сприймають формат онлайн, коли на уроці 30 осіб.

Репетитор з математики онлайн

Але ЗНО ніхто не скасовував, на відміну від ДПА. Учні розслабилися, що призвело до прогалин у знаннях. Попит на репетиторів збільшився. Але чи дійсно потрібен репетитор вашій дитині і яка від нього користь – розглянемо в цій статті.

Репетитор з підготовки до школи

Підготувати дитину до школи важливо в першу чергу морально. Адже це новий етап дорослішання. Дитина потрапляє в нове середовище, де потрібно не просто грати, а отримувати знання. Бути уважним і сприймати вчителя, виконувати різні завдання на уроках і домашню роботу вдома. Йдучи в перший клас дитина повинна вміти рахувати, писати та читати, а також мати базові знання. Репетитор з підготовки до школи виявить слабкі місця в знаннях дитини та усуне їх, що запобіжить відставанню від інших дітей. Також дитина зможе навчитися розділяти час: перерва – відпочинок, урок – виконання поставлених завдань. Учням, що раніше займалися вдома або з репетитором легше адаптуватися до школи.

Репетитор – плюси:

Викладач в школі фізично не може знайти підхід до кожного учня окремо. Наслідком цього, з’являються учні, що не розуміють матеріал. І в таких випадках репетитор розв’язує проблему. На індивідуальних уроках репетитор знаходить контакт з дитиною і підбирає оптимальний метод навчання. Прогалини в знаннях ведуть за собою інший упущений матеріал. І найчастіше це впливає не тільки на шкільні оцінки учня. Але і на поведінку, такі діти відчувають себе не такими як всі, у них розвивається невпевненість в собі, апатія, байдужість, внутрішні образи. У них спрацьовує захисний механізм. Хтось закривається в собі й показує навколишнім лише байдужість до подій, інші навпаки демонструють протест, погано поводяться, вони зривають уроки, порушують дисципліну і всіляко привертають до себе увагу. Оптимальним варіантом у таких випадках буде знайти індивідуального викладача.

Професійний вчитель зможе за короткий проміжок часу виявити проблемні моменти в засвоєнні матеріалу, допоможе усунути вже наявні прогалини в знаннях і не допустити нових. Допомога репетитора може бути як в повторенні пройденого матеріалу і пояснення незрозумілих тем. Так і в додаткових темах і завданнях. Головна перевага таких уроків, що дитина йде в комфортному для себе темпі вивчення матеріалу, зупиняючись довше на темах, що для неї важкі. Як же зрозуміти, що час наймати репетитора? Погіршення оцінок, скарги самого учня, що йому щось незрозуміло, труднощі з виконанням домашнього завдання, зауваження з боку викладача про успішність. Якщо ви помітили щось з перерахованого варто звернути увагу на дитину, можливо їй потрібна індивідуальна допомога.

Репетиторський центр підбере вам викладача по потрібного предмету в залежності від ваших побажань. Наша школа знаходиться на м. Житомирська, м. Академмістечко.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!