Новини

Програмування для дітей – Scratch

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Програмування для дітей не просто хобі, а й вкладення в майбутнє. Скретч – це конструкторна програма для створення анімованих історій, ігор, мультиків. Скретч відмінно підходить для дітей, бо має яскравий і простий інтерфейс. Тому діти з 4-х років вже можуть створювати свої проєкти в програмі. Скретч відмінна програма для старту в вивченні програмуванні, вона допоможе зрозуміти головні концепції роботи програмування.
Scratch – це візуальна об’єктноорієнтоване середовище програмування. Дитина керує об’єктами спрайтами. Для цього вона задає графічний вигляд, імпортуючи його з джерел зображень. Далі задає скрипт дій з блоків, які є декількох видів: зовнішність, рух, перо, звук, сенсори, операції й змінні.

Ця програма стала початком кількох інших мов кодинга. Найпопулярніша Snap, а відрізняється вона можливістю створювати свої блоки та використовувати об’єкти першого класу. Тому Snap може стати наступною сходинкою в навчанні після
Scratch. Також радимо освоювати Python після скретча. Пайтон самостійна мова програмування, що може вивчити дитина починаючи з 8 років.

Програмування для дітей плюси:

– розвиток математичних здібностей
– розвиток аналітичного мислення
– професія майбутнього
– дисциплінованість
– розвиток творчих здібностей

Курси програмування

Вивчати скретч можна як самостійно з дитиною, так і на курсах з програмування. Курси програмування мають попит, тому що крім знань ще дають мотивацію і напрямок для розвитку. Головне завдання педагогів зацікавити дитину, що б їй самостійно хотілося розвиватися в IT – сфері.

Комп’ютерне програмування потрібне в будь-якій сфері та за цим майбутнє. Тому розвиваючи дитину в програмуванні ви забезпечуєте їй високооплачуване майбутнє з великими перспективами.
На курсах дитина отримає практичні знання і навички. А також створить свій унікальний проєкт. IT school Gomother має різні курси з програмування. А саме: SCRATCH, HTML / CSS, JAVASCRIPT, UNITY, С, С #, С ++, Python.
Різні мови програмування виконують різні завдання і мають свої особливості. IT школа Gomother навчає дітей кодингу з нуля. Ми підберемо дитині курси програмування виходячи з її цілей в програмуванні. Наша школа розташована на м. Житомирська, м. Академмістечко. У нас є 2 формати навчання онлайн і в офісі.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!