Новини

Лайфхаки для підготовки до ЗНО

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Саме час починати готуватися до здачі іспитів для вступу до університету. У цій статті розберемо лайфхаки, що спростять підготовку до ЗНО. Але якщо, ви знаєте, що у вас є прогалини в знаннях або недостатньо мотивації для самостійної підготовки. То курси підготовки до ЗНО Академмістечко принесуть вищий результат підготовки та забезпечать високий бал на іспиті.

1Лайфхак-планування

Рівномірно розподіліть матеріал для підготовки. Складіть свій розклад, що відповідають вашому ритму життя. Найскладніший матеріал вивчайте в період вашої найвищої продуктивності. Після заняття заплануйте активний відпочинок. Уникайте перевантаження, не варто вчити ночами безперервно. Грамотно спланований відпочинок допоможе уникнути зниження мотивації та виснаження.

2Лайфхак-обмежений час

ЗНО стрес для абітурієнта через обмеження часу на написання тесту. Що б не розгубитися під час здачі ЗНО, регулярно проходьте тести з обмеженням за часом, це допоможе концентруватися на завданнях і покаже з якими завданнями є труднощі.

3Лайфхак-підтримка

Об’єднайтеся з друзями, яким теж потрібно готуватися. Таким чином ви разом зможете вирішувати тести, обмінюватися корисними порадами. І завжди будете в середовищі, що мотивує готуватися і підтримає в моменти занепаду сил. Якщо таких людей у ​​вашому оточенні немає — запрошуємо на ЗНО курси Академмістечко, де ви знайдете не тільки підтримаю від викладачів, а й нових друзів із загальною метою.

4Лайфхак-тести

Тести повинні бути головним способом підготовки до здачі ЗНО. Проходьте тести після кожної теми, на просторах інтернету є безліч ресурсів на яких ви знайдете питання з ЗНО минулих років, згруповані за темами матеріалу. Якщо ви вже обробили весь матеріал, що подається в ЗНО пробуйте свої сили, раз за разом, в онлайн ЗНО тестах за минулі роки.

5Лайфхак-робота над помилками

Проходячи тести розбирайте свої помилки, виділяйте головне у вашому конспекті. Повторюйте теми, в яких допускаєте помилки.

6Лайфхак – різноманітність

Урізноманітніть свою підготовку усілякими видами діяльності. Це може бути сприйняття на слух — за допомогою аудіо з інформацією по вашому предмету, сприйняття візуально — відео, фільми, картинки, читання матеріал. Потім можете вибрати найефективніший для вас вид діяльності.

7Лайфхак – відпочинок

Це скоріше порада. Відпочивайте, зустрічайтеся з друзями, проводьте більше часу на свіжому повітрі, висипайтеся. Це допоможе бути зосередженим на іспиті та бути більш продуктивним.

Бажаємо успіху на ЗНО! І якщо вам потрібна допомога з підготовкою, то курси підготовки до ЗНО Академмістечко забезпечать вам високий результат здачі ЗНО. Ми знаходимося на м. Академмістечко, м. Житомирська. Є 2 формату навчання: онлайн і в офісі.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!