Новини

Лайфхаки, як вивчити англійську мову

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Англійська мова давно стала необхідною у сучасному світі, а що б швидко і результативно освоїти нову мову підійдуть курси вивчення англійської мови.

Лайфхак 1

Зробіть вивчення нової лексики захоплюючим. Нам легше запам’ятовувати нові слова, якщо у нас є з цим словом або фразою якась асоціація. Тому беріть блокнот і ручку і вперед дивитися улюблений фільм або серіал і записуйте кожне нове слово з перекладом. Таким чином у вас буде розуміння в яких ситуаціях використовувати нове слово і ви легко його запам’ятайте за допомогою епізоду фільму. Якщо підійти до цього відповідально і вести конспект, то результат не змусить чекати. І заодно потренуєте зорову і слухову пам’ять.

Лайфхак 2

Улюблені пісні, можуть приносити не тільки задоволення, але і користь. Вивчивши слова пісні англійською з розумінням перекладу, ви не тільки зможете підспівувати, але використовувати фрази з пісні при спілкуванні.

Лайфхак 3

Переведіть інтерфейс гаджетів на англійську. Таким чином опції будуть зображатися англійською і ви точно запам’ятаєте декілька нових слів англійською. Також скористайтеся додатками, що допоможуть вивчити нові слова або повторювати вже вивчені.

Лайфхак 4

Результативний метод –  виписати назви предметів з якими ви стикаєтеся у квартирі англійською мовою. А нові вирази можете приклеїти на холодильник і щоразу відкриваючи дверцята пробігати очима по листочку з новою фразою. Таким чином стикаючись з новими словами кілька разів на день у вас в пам’яті відкладеться кілька нових слів.

Лайфхак 5

Заучувати слова, що складаються з декількох слів одночасно. Це допоможе вивчити відразу кілька слів. Наприклад: housewife – домогосподарка. Воно складається з двох слів: house – будинок і wife – дружина. House + wife = housewife.
Подібних слів в англійській дуже багато.

Лайфхак 6

Регулярність і систематичність. Вчити слова краще по групам, що б асоціативно запам’ятовувати схожі слова з написання або значенням. А також не забувайте час від часу повторювати вивчене, а краще практикуватися. Але якщо можливості регулярно вивчати англійську немає або вам складно себе мотивувати хорошим варіантом будуть курси англійської мови.

Курси вивчення англійської мови дозволять швидко і весело освоїти дитині не тільки нову лексику, а й граматику. А також вона отримає великий обсяг розмовної практики й подолає мовнй бар’єр.Школа англійської мови ENGO забезпечить комфортні умови навчання та гарантує високий результат. У нас ви самі обираєте відповідний графік занять і формат: онлайн або в офісі. Є індивідуальні заняття, а також в групі. Наші викладачі знайдуть підхід до будь-якого учня і в залежності від засвоюваності дитини видозмінюють програму. Що забезпечує високий результат від курсу англійської мови.
Ми знаходимося на м. Академмістечко, м. Житомирська: Проспект Перемоги 131А.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!