Новини

Чим зацікавити дитину, якщо вона весь час в телефоні

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Вирішили розвивати інтерес дитини до комп’ютера і телефону в правильному векторі? Тоді курси програмування для школярів, те що ви шукали. Після уроків з програмування дитина буде не безцільно грати на гаджетах, а тренувати розумові здібності та вчити написання коду. Якщо вашому чаду цікаво проводити час за іграми, то кращий спосіб обернути це на користь дитині — навчити її самій створювати гри. Діти люблять грати, але ще більше їх втягне процес творення. При створенні своєї версії комп’ютерних ігор дитина отримує можливість самореалізуватися.

Освоївши програмування юний кодер зможе втілити будь-яку фантазію в реальність. І експериментувати: збільшувати та зменшувати, розмножувати, наближати та віддаляти предмети, а також простежувати причинно-наслідковий зв’язок.

Може зробити все що забажає: зіштовхнути машину з гірки, створити пісочний замок, а потім зруйнувати, або відчути себе Галілео Галілеєм і кинути кулі з Пізанської вежі. Але все це не просто забави, під час створення подібного експерименту (комп’ютерної гри) у дитини йде активна мозкова діяльність, адже крім творчої ідеї він програмує, а це значить, що для досягнення бажаного результату, дитина повинна освоїти мову програмування і правильно вибудувати алгоритм. Може Ваша дитина і не стане Марком Цукербергом або Маркусом Перссоном, але програмування навчить її мислити, аналізувати, застосовувати метод проб і помилок.
Головне завдання це перенаправити інтерес зі споживання ігор на захопленість процесом створення свого продукту — своєї гри. Якщо Ви не можете привернути увагу дитини до програмування або боїтеся відлякати, то спробуйте походити на курси програмування для дітей. Кращий варіант це школа програмування для дітей, що спеціалізується саме на навчанні дітей IT технологій. На курсах програмування дитині простою мовою пояснять основні алгоритми роботи кодинга. А також допоможуть визначитися з напрямком, в залежності від бажань учня. В IT колі Gomother є широкий перелік напрямків: SCRATCH, HTML / CSS, JAVASCRIPT, UNITY, С, С #, С ++, Python.

Чому курси програмування для школярів хороший варіант?

Ми надамо вам комфортні умови для батьків, а також смотивуємо вашу дитину. У нас ви самі обираєте відповідний графік занять і формат: онлайн або в офісі. Є індивідуальні заняття, а також в групі. Наші викладачі знайдуть підхід до будь-якого учня і в залежності від засвоюваності дитини видозмінюють програму. Що забезпечує високий результат від курсу програмування.
Ми знаходимося на м. Академмістечко, м. Житомирська: Проспект Перемоги 131А.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!