Новини

IT табір не тільки розвага, а й користь

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Літні канікули це час, який діти чекають цілий навчальний рік. Це час відпочинку, пригод і нових емоцій. Цей рік, для дітей був складнішим за попередні через онлайн навчання. Бо діти були змушені залишатися в основному будинку і не бачити своїх друзів і однокласників в живу. Але літній табір Київ — можливість надолужити згаяне. Знайти нових друзів, знайти нові захоплення відпочити і спробувати себе в нових напрямках.

Яка користь від табору — Літній табір Київ:

  • Нові враження

Конкурси, квести та різні ігри подарують вашій дитині враження на цілий рік. Саме умови табору роблять дитину соціальним членом суспільства, дають можливість знайти нові знайомства, а також можливість самореалізуватися. Літній табір Київ — подарує позитивні емоції вашій дитині!

  • Впевненість

Літній табір Київ це ще і можливість навчитися бути самостійним і вести переговори з іншими дітьми без батьків. Це готує дитину до дорослого життя і додає впевненості у своїх силах. У той час коли дитина сама в суспільстві, без батьків і бабусь з дідусями, він починає самостійно розв’язувати свої проблеми та налагоджувати взаємини з іншими учасниками табору. Але звичайно, поруч завжди є наставник і помічник, що врегулює питання в яких дитині потрібна допомога дорослої людини.

  • Командна робота

Спільне дозвілля з іншими дітками вчить учасників табору командній роботі і комунікації. Що допоможе в майбутньому вливатися в інші колективи і інтегруватися у доросле життя.

  • Можливість навчитися новому напрямку

У таборі ваша дитина зможе познайомитися з програмуванням, комп’ютерною графікою і зробити перші кроки в Блогерство. Влітку дитина не навантажений новою інформацією та з великим ентузіазмом впізнає щось цікаве, що може стати новим хобі. Тому, IT табір це не тільки весело, але і пізнавально.

Підбивати підсумки впевнено можна сказати, що денний айті табір це прекрасна можливість з користю провести канікули та знайти нових друзів.

Денний річний IT табір знаходимося на м. Академмістечко, м. Житомирська. Для запису на табір зв’яжіться з нами за номерами: 0965119907; 0631722120.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!