Новини

Літній табір – найкращий відпочинок для дитини

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Чому літній табір — найкращий варіант відпочинку для дитини

IT табір Gomother – це не просто розважальна програма для дитини, а й можливість навчитися нового. Літній табір для дитини це ще і можливість провести відпочинок з користю, знайти нових друзів. Нумо розгляньмо основні плюси відпочинку дитини в табори:

Розклад дня. Корисний для дитини, бо виробляє дисциплінованість;
Прогулянки на свіжому повітрі біля озера в парку. Активні ігри, конкурси, естафети;
Заняття з програмування, комп’ютерної графіки й блогерство;
Розвиток спілкування. Не всі діти можуть легко знаходити контакт з новими знайомими. Відпочинок в таборі дозволить дитині навчитися налагоджувати контакти з іншими дітьми й допоможе розвитку комунікативних навичок.

Атмосфера табору розкриє потенціал дитини повною мірою. Програма побудована таким чином, що б дитина на практиці освоїв для себе новий напрямок.

На відпочинку дитина познайомиться з програмуванням освоять мову кодинга
HTML. Навчаться створювати гіперпосилання і перелинковке, а також зможуть робити зображення в HTML і анімацію. І створять свій проєкт. Під керівництвом викладача дитина на практиці дізнається основні алгоритми роботи в програмуванні й зможе проявити себе.

На уроках комп’ютерної графіки, кожен ознайомитися з основними інструментами програми Photoshop.І навчаться працювати з графічним планшетом. Творчість в цифровому просторі захопить і дасть можливість реалізувати будь-яку фантазію.

Звичайно не варто забувати й про шкільні предмети, що необхідні кожному. Це математика, фізика і хімія.Но не нудно предмети, які не люблять діти. А веселі завдання, цікаві способи вирішення, ребуси, загадки.А також фізика та хімія на практиці в різних експериментах. Ми покажемо що навіть точні предмети можуть захопити дитину.

Під час літнього відпочинку не варто забувати й про англійську, адже головне це практика. У таборі дитина не тільки не забуде освоєний, але і вивчить нові слова, правила з граматики та зможе попрактикуватися з новими друзями в розмові англійською.

Літній табір створить атмосферу добра, радості, затишку, комфорту і, звичайно ж, маса нових вражень, з якими дитина повернеться до себе додому. Дитячий табір — це місце, де дитина не буде нудьгувати влітку!

З нетерпінням чекаємо кожної дитини на захоплюючий літній відпочинок. Ми знаходимося на м. Академмістечко, м. Житомирська: Проспект Перемоги 131А.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!