Новини

Вчиш англійську — практикуй її поза занять

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Як практикувати англійську поза занять, що б був результат. Що б володіти англійською на високому рівні, потрібно навчитися думати англійською. Школа ENGO підібрала 7 відмінних способів, що б практикуватися не виходячи з дому. Навчання англійській мові Академмістечко, Житомирська.

Серіали й фільми

У фільмах і серіалах, як правило, легка англійська мова, котру американці використовують в повсякденному житті. Тому це відмінний спосіб приємно провести час з користю. Поповніть свій словниковий запас, підвищите уміння сприйняття англійської на слух і зрозумієте американський менталітет.
Якщо не знаєте з якого серіалу почати, що б вловлювати суть того, що відбувається радимо серіа

Навчання англійській мові Академмістечко
Навчання англійській мові Академмістечко

л “Friends”.
“Friends”
Серіал, що розповідає про шість друзів, що живуть на Манхеттені. Це захоплива комедія, що показує повсякденне життя головних героїв і як змінювалися їхні стосунки між собою. Друзі кажуть на  повсякденному і розслабленому англійському, тому цей серіал відмінно підійде для тих, хто хоче говорити англійською невимушено і природно. До нього також є субтитри та озвучка на інших мовах. Варто дивитися спочатку без субтитрів. Але якщо буде складно, то почати з субтитрами, а коли звикнете сприймати англійську на слух вимкніть субтитри.

Блог англійською

Писати блог можна на будь-яку тему, що викликає інтерес. Головне, що ви будете писати свої думки, а значить тренуватися писати англійською і впізнавати нові слова. Крім повторення граматики, письмо також допоможе вам вільніше спілкуватися на повсякденному рівні англійською мовою. А що б переконатися, що ви не допустили помилок в написанні або використовували слова в потрібному контексті попросіть друга, що володіє англійською прокоментувати ваш текст.

Заходи

Проведіть тематичний захід пов’язане з культурою англомовних країн. Це може бути спільне приготування страв або вечірка присвячена до Різдва, Хеллоуїна або День подяки. Можна організувати тематичну вечірку, на яку всі прийдуть в костюмах, а головним правилом будемо спілкуватися англійською. Це забезпечить живе спілкування англійською і веселий час проведення з друзями.

Грайте в комп’ютерні ігри англійською

Неординарний спосіб вивчити англійську. Але результативний, через те, що більшість мережевих ігор з англійським інтерфейсом тому що б розуміти сюжетну лінію гри у вас буде мотивація дізнаватися нові слова. А також спілкування з іноземними гравцями підвищить ваші навички сприйняття англійської на слух і усне мовлення англійською. Добре підходять для вивчення англійської мови “Final Fantasy,” “Legend of Zelda” та “Dragon Quest.”

Запишіться на онлайн курси англійської мови

Не виходячи з дому, залишаючись в ліжку ви отримаєте всі переваги живого спілкування та традиційного навчання в школі. Для таких урок, потрібен тільки хороший інтернет і з пристрій з якого можна під’єднатися, підійде навіть телефон.
Якщо онлайн формат вам не дуже підходить, то запрошуємо на офлайн заняття в школу ENGO. Де викладач допоможе розібратися з граматикою і подолати розмовний бар’єр.

Вивчайте граматику і лексику онлайн

На просторах інтернету у вільному доступі є інформація на будь-яку з тем з англійської мови. Тому, якщо ви бачите пробіл у знаннях і хочете його підтягнути, то зможете безкоштовно вивчити граматику і лексику онлайн.

Читайте книги

Читання не тільки допоможе вам підвищити словниковий запас, а й допоможе розвивати кругозір, розвинутися в професійній сфері. А також допоможе скинути стрес. Читання може стати ще приємніше, якщо вивчати ті теми, які вас цікавлять, особливо якщо вони стосуються ваших хобі та захоплень. Зараз є різноманітність книг будь-якого жанру англійською мовою. Так що ви однозначно знайдете книгу, що буде вам до душі.

Вчиш англійську — практикуй її поза занять. Навчання англійській мові Академмістечко, Житомирська.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!