Новини

Підбірка ігор, що допоможе вивчити програмування

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Ігри захоплюють дітей, але не завжди приносять їм користь. IT школа Gomother підібрала безкоштовні гри, що будуть розвивати логічне мислення та нейронні зв’язки мозку вашої дитини. А також зацікавлять у вивченні програмування. Якщо ви націлені на серйозне вивчення, то школа програмування для дітей Академмістечко стане кращим варіантом.

CodinGame

Ігрова платформа для програмування. Керуйте сценарієм ігор за допомогою коду. Великий вибір мов

Школа програмування для дітей Академмістечко
Школа програмування для дітей Академмістечко

для навчання у формі гри. За допомогою написання коду і створення власного «штучного інтелекту» дитині треба буде розв’язати найрізноманітніші й веселі проблеми. Розвиває логічне мислення та вміння шукати рішення поставлених завдань.

CodeCombat

Гра відмінно підійде для тих, хто зовсім не знайомий з програмуванням. У грі команди коду виступають в ролі заклинань і дій початківця чарівника або воїна, якого дитині належить «прокачати». Користувач може вибрати мову програмування, яку хоче освоїти: Python, JavaScript. Але, головне — не конкретну мову, а розуміння принципів мови програмування. Гра побудована таким чином, що б переходячи на новий рівень гри дитина отримувала нові знання з зростальною складністю.

Ruby Warrior

Якщо ви хочете вивчити Ruby, то Ruby Warrior відмінний ресурс для цього. Гра підходить для новачків в програмуванні. У грі є два рівні складності, що допоможе вам рухатися в вивченні, відповідно до ваших знань.

CheckIO

Ресурс для вивчення і практики мови програмування Python. Абсолютно будь-який використовувати може зареєструватися на майданчику і почати навчання або, вже знаючи мову, відшліфувати свої навички.
У вигляді гри дитина буде вивчати мову програмування Python. В описі самого завдання є довідкові дані, ознайомившись з якими дитина зможе зрозуміти як розв’язувати поставлену задачу.
Школа Gomother надає широкий вибір курсів мов програмування. Включаючи Python, на заняттях ми даємо тільки практичний матеріал в ході виконання власних проектів. Таким чином учень не тільки вивчити написання коду, а й створити пару своїх власних ігор.

Code Hunt

Code Hunt чудова гра для тих, хто хоче навчитися програмуванню або використовувати на ділі свої навички володіння такими мовами, як Java або С #. Гра підійде, як для новачків, так і для вже знайомих з програмуванням користувачів. З самого початку гри в Code Hunt гравцю на вибір надаються завдання, виконання яких не викликає особливих труднощів. Далі вже, з відкриттям нових турів, починаються складні завдання.

Ігри гарний час проводження, якщо це приносить дитині користь і змушує мислити. Якщо дитина думати в іграх не хоче, але програмування і створення ігор її захоплює. Те направте її захоплення в потрібне напрямок, що в майбутньому забезпечить ваше чадо хорошою і роботою, що має попит. Для цього відмінно підійде — школа програмування для дітей Академмістечко, Житомирська.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!