Новини

Ресурси для підготовки до ЗНО

Прокрутити вниз
Опубліковано:

У сучасних реаліях готуватися до здачі ЗНО можна не виходячи з YouTube та Instagram. Тому в цій статті розглянемо різні ресурси, що будуть відмінними помічниками для абітурієнтів.

1. Osvita.UA

Це ресурс на якому є вся інформація про ЗНО. Структура тестування, особливості завдань, а також система оцінювання та вимоги до написання власних висловлювань. На сторінках цього сайту є подкасти з української літератури, де викладачі коротко викладають теорію і біографію авторів. Свої сили можна випробувати на онлайн тестах за минулі сесії ЗНО.

2. MON UKRAINE

Це ютуб канал міністерства освіти та науки. На якому є відео матеріали для підготовки з таких предметів: історія України, біологія, математика та англійська.

3. Репетиторський центр

IT школа Gomother надає послуги репетиторів з підготовки до ЗНО. Тому, якщо ви не впевнені у своїх силах або не знаєте з чого починати підготовку, не затягуйте і зверніться до репетитора. Що доступно пояснить матеріал і забезпечить велику кількість практичних завдань, що забезпечить високий результат на ЗНО. Є два формати навчання в офісі та онлайн. Ми знаходимося на м. Академмістечко, м. Житомирська.

4. Ресурс “Мова – ДНК нації”

Це освітній ресурс для вивчення української мови. Перевага цього ресурсу в подачі інформації у вигляді смішних зображень. Також в розділі бібліотека є інформація про новий правопис, наголоси, фразеологізмах, синоніми та інші аспекти мови. Якщо ви зареєструєтесь, то як доповнення зможете проходити практичні завдання і написати диктант.

5. Сайт istzno

На цьому ресурси питання з минулих років по ЗНО поділені за темами. Після проходження є можливість переглянути на які питання дали правильну відповідь, а в яких зробили помилку.

6. EdEra

Теж сайт, що є платформою з безкоштовними відео лекціями та тестами. Корисним для учня будуть підказки та можливість переглянути авторське розв’язання задачі. На EdEra є матеріал для підготовки з математики, історії, української та англійської мови та біології.

7. Телеграм боти

Достатньо просто підписати на ботів в телеграмі та щодня проходити завдання, що вони пропонують, це займе приблизно 20 хвилин в день.

ЗНО Історія України – @HNEU_ZNO_history_bot
ЗНО з математики – @HNEU_ZNO_math_bot
ЗНО Українська мова – @zno_ukr_hneu_bot

Автори обіцяють, що на підготовку займе 30 днів.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!