Новини

Курси англійської для дітей

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Ваша дитина заслуговує успішного майбутнього, тому ми пропонуємо доступні курси англійської для дітей вже зараз. Ми розробили унікальну програму з вивчення англійської для дітей, що спрямована на вільне спілкування англійською. Програма побудована таким чином, що враховані потреби дитини, її рівень знань і вік.

ENGO – це більше, ніж просто курси англійської мови для дітей. Це команда з дитини та вчителя, що разом досягне успіху у вивченні англійської, вивчить граматику і підвищить словниковий запас. IT школа Gomother це:

– англійська для дошкільнят та молодших і старших класів
– англійська для ЗНО
– технічна англійська для програмування.

Чому курси англійської для дітей з нами це легко і весело:

Ми проводимо інтерактивні заняття і щотижня вивчаємо нову тему і тематичні слова англійською мовою. Кожні два тижні ваша дитина дізнається про нову граматику і навчиться висловлювати свою думку за допомогою англійської. Це сприяє подоланню мовного бар’єра ще в ранньому віці. А що може бути краще, ніж його відсутність у підлітка? Це неймовірні можливості спілкуватися з людьми з будь-яких точок світу. Англійська необхідний в кожній сфері у сучасному світі, тому вивчення англійської так важливо.
Дітям легше сприймати нову мову на слух, що спрощує вивчення для дитини. Діти не обтяжені побутовими проблемами та роботою, тому мають більше часу на вивчення мови та більш мотивовані при правильній подачі викладачем англійської. Наша школа пішла від стандартного вивчення англійської, коли діти засинають на уроках. Ми створили інтерактивну програму, що б в ігровій формі, вчити нову лексику було не нудно навіть найменшим. Програма корегується від цілей і побажань дитини, а також його рівня знань. Головна мета викладачів це показати, що англійська це весело і легко. Курси англійської для дітей націлені на результат, що б кожен учень нашої школи вільно міг комунікувати англійською мовою. У нас є два формати навчання: онлайн і в офісі. Ми знаходимося в Києві: м. Академмістечко, м. Житомирська. Вибирайте зручний формат навчання для вас і записуйтеся на пробний урок. Для запису на пробний урок зв’яжіться з нами або залиште заявку на сайті та ми зв’яжемося з вами найближчим часом.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!