Табори

Літо з музикою

Вибір Країни
Прокрутити вниз

Цього літа разом з нами ви опануєте музичний інструмент, дізнаєтесь, що таке сольфеджіо, а також навчитеся співати. Запрошуємо поринути в світ мистецтва у курсі ” Літо з музикою “.

Літо з музикою

В програмі:

  1. Сольфеджіо (групове заняття).
  2. Вокал (групове заняття).
  3. Інструмент (віолончель, гітара. фортепіано) – індивідуальні уроки

Курс “Літо з музикою”

Літо з музикою – це унікальна можливість для всіх, хто хоче розвинути свій музичний талант та навчитися виконувати музику як вокально, так і на музичному інструменті. Під час курсу Ви зможете вивчити основи музичної теорії та поглибити свої знання з розуміння нотації та ритміки. Ви також дізнаєтеся про техніку виконання на музичному інструменті, розробите власний стиль та вивчитесь грати в різних жанрах музики.

Крім того, Ви зможете приєднатися до хору, де під керівництвом досвідченого диригента, Ви зможете попрацювати над своїм вокальною майстерністю та вивчити різні вокальні техніки. Ви зможете займатися вокальними та хоровими аранжуваннями, підвищувати свій рівень виконавської майстерності та виступати на концертах разом з колективом.

Курс “Літо з музикою” дозволить Вам розкрити свій музичний потенціал у повній мірі, розвивати свої творчі здібності та ділитися своєю музикою з іншими. Наші викладачі – професіонали своєї справи, які допоможуть Вам зробити вірний вибір музичного інструменту та розкрити свій талант у повній мірі!

Курс з сольфеджіо, інструменту та хору підходить для всіх рівнів музичної підготовки – від початківців до досвідчених музикантів, які хочуть поглибити свої знання та навички.

Якщо Ви вже вмієте грати на музичному інструменті, то наші викладачі допоможуть Вам підвищити рівень Вашої гри, навчити новій техніці та допоможуть Вам знайти свій власний стиль. Крім того, Ви зможете приєднатися до хору, де Ви зможете з розвиватися та отримувати нові знання та навички.

Не зволікайте, приєднуйтесь до нашого курсу і розкрийте свій музичний талант у повній мірі! Наші професіональні викладачі готові допомогти Вам у розвитку музичних здібностей та навичок, і зробити процес вивчення музики захоплюючим та цікавим!

Дата: Щосуботи 

Час: з 10:00 до 13:00

Місце проведення: проспект Перемоги 131А

Вартість: 1600 гривень/місяць (400 грн – заняття)

Телефон: 0631722120