Новини

Ефективна підготовка до ДПА

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Що б підготовка до ДПА була ефективною ми зібрали для вас 4 ради:

1. Практика – основне при підготовці

Вирішуйте, як можна частіше тести. Вони є у вільному доступі інтернеті за минулі роки. Рішення тестів допоможе підвищити впевненість в собі, а також виявити прогалини в знаннях. Не забувайте і про роботу над помилками, для того, що б розібратися і надалі їх не допускати.

2. Самоконтроль

Поділіть матеріал на частини, візьміть картки (можете просто нарізати картон квадратиками) з одного боку питання, а з іншого відповідь. Таким чином ви зможете не тільки себе перевіряти, а й краще запам’ятати інформацію. Також проходьте онлайн тести, це допоможе перевірить не тільки знання, а й скільки вам потрібно буде часу на проходження різних завдань.

3. Користуйтеся книгами

Використовуйте для підготовки підручники для підготовки до ДПА. Там зібрана необхідна інформація, а також тести для перевірки знань. Також є сайти з тестами та конспектами, що допоможуть при підготовці.

4. Асоціативний ряд

Асоціації допоможуть краще відкласти в пам’яті інформацію. Наприклад, дати з історії можна пов’язати з подіями вашого життя. Наприклад, коли заснували вашу улюблену групу, народилась близька людина і так далі. А формулу можна запам’ятати за допомогою виразів, наприклад формула: E = mc 2 добре запам’ятовується виразом: “Є у кума шматок м’яса і два шматки сала”.

Для ефективної підготовки визначте який тип пам’яті у вас і як вам легше запам’ятовувати інформацію. Якщо зорова, то використовуйте текст і зображення, а також вам допоможе візуалізація інформації. Якщо слухова, то промовляйте в голос матеріал і слухайте аудіо конспекти. Якщо моторна пам’ять добре розвинена, то напишіть собі шпаргалки та конспекти, з коротким викладом інформації, то перечитуйте її.

Якщо у вас труднощі з мотивацією і регулярність підготовки, то радимо звернутися в репетиторський центр. Де репетитор доступно викладе матеріал, виявить прогалини в знаннях, така підготовка до ДПА забезпечить високий бал.

Репетиторський центр IT школи GOMOTHER предоставляє комфортні умови для підготовки з усіх предметів для ДПА. Є два формати навчання в офісі й онлайн. Ми знаходимося на м. Академмістечко, м. Житомирська.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!