Новини

Дитячі курси програмування

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Якщо ваша дитина проявляє інтерес до комп’ютерних ігор або багато проводить часу в телефоні, перенаправте його інтерес в інший напрямок. Дитячі курси програмування познайомлять дитину з новим захопливим світом цифрових технологій. Де кожен зможе реалізувати свої ідеї та створити власний проєкт, наприклад свою гру, сайт або бота.

З чого почати вивчення? курси програмування!

У дітей, так само як і у дорослих спочатку повинен з’явитися інтерес до заняття. Тому перше завдання — це зацікавити та захопити дитину вивченням програмування. Якщо ви називаєте айтішником всіх, хто може перевстановити Windows. То спочатку потрібно розібратися хто ж насправді айтішник і чим він займається. Або записати дитину на дитячі курси програмування, де викладачі не просто розкажуть про IT сферу, а й навчать на практиці.

Як викликати інтерес до вивчення програмування? Покажіть результати роботи айтішників: дивовижні картинки та анімації, фрагменти з відеоігор, симпатичні сайти, програми з графічним інтерфейсом.

Дитині сподобалися результати, що ви показали? А що сподобалося найбільше? Що хотілося б навчитися робити самому? Відштовхуючись від цих відповідей і варто вибирати напрямок і мову програмування. Не забувайте, що всупереч віку, дитина має свої переваги та переконувати його зайнятися чимось іншим не варто. Вибір дитини зараз не означає, що це заняття тепер на все життя. Згодом він може зацікавитися іншими напрямками. Або освоїти вбрання спочатку і розвиватися далі. Більш того, діти складніше фокусують увагу на чомусь одному. Якщо дитина буде стрибати від веброзробки до геймдефа, немає причин для переживань. Для ефективності навчання важливо отримувати задоволення.

Тільки практика!

Після того, як ви вибрали напрямок — час діяти ! І найкращий спосіб щось освоїти це практика підкріплена теорією. На самому початку, що б підвищити інтерес дитини варто мінімізувати теорію. На теорії й дорослий мотивацію втратить. Тому покажіть дитині практичні дії, що продемонструють йому результат роботи в недалекому майбутньому. Плоди його занять повинні бути яскравими та незабутніми, а шлях до досягнення кожної мети — не надто довгим.

Коли починати?

Існує думка, що з 10 років. Але насправді світ давно пішов далі та зараз є можливість вже з 4-5 років познайомитися з конструкторною програмою Scratch. Вона покаже дитині основні алгоритми роботи програмування, і завдяки відразу видимим результати підвищить бажання дитини вивчати кодинг далі.Підлітку цікаво занурюватися в реальні мови: Python, Java, C ++, С #. Втілити мрію створювати гри в життя можна на платформі Unity. Школа програмування Київ пропонує широкий вибір різних курсів для дітей і школярів. У нас індивідуальні заняття та в групі. Заняття в групі допомагають діткам знайти нових друзів зі спільними інтересами, а також створюють конкуренцію, що стимулює підвищувати знання. Є два формати занять: онлайн і в офісі. Ми знаходимося на метро: Академмістечко, Житомирська.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!