Новини

Літні курси програмування

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Літні курси програмування для дітей – час, проведений з користю. Запишись прямо зараз і отримай знижку!

Курси програмування для школярів це перший крок до успішного майбутнього. Літо це прекрасна можливість, що б відпочити і освоїти щось нове і корисне. На літніх канікулах діти звільнюються від шкільного навантаження і з цікавістю на “свіжу” голову освоять програмування.

Через програмування дитина розвиває обчислювальне мислення. Обчислювальне мислення допомагає дітям розвивати навички розв’язання задач, креативне мислення, вміння вчитися і навички спільної роботи.

Розвиває навички розв’язання задач

Програмування та обчислювальний мислення допомагають дітям вчитися мережевим взаєминам: спілкуватися в чатах, відеоконференціях, соцмережах. Вирішуючи складні завдання, діти використовують чотири основних компоненти обчислювального мислення: декомпозицію, виділення патернів, автоматизацію і абстрагування.

Розвиває вміння вчитися

Навчаючись програмування, діти вчаться мислити по-новому. Якщо написана програма не працює або працює не так, як очікував дитина, йому доводиться розбиратися і придумувати розв’язання  задачі. Дитина починає розуміти нові ідеї і вчиться вчитися.

У порівнянні з іншими видами навчальної діяльності програмування – більш щадний і м’який процес. Робота з кодом допомагає вчитися на своїх помилках і не викликає дискомфорту, якщо діти їх роблять. Наприклад, дитина може скасувати команду, щоб виправити помилку в коді, внести правки і спробувати щось нове. Завдяки програмуванню діти перестають боятися помилок.

Діти зможуть застосовувати «обчислювальні» підходи в різних контекстах і дисциплінах. Якщо дитина навчилася розкладати велике завдання на маленькі фрагменти, знаходити подібності в різних елементах, виявляти і усувати значущі  деталі, вибудовувати фрагменти в єдиний алгоритм для отримання результату, він зможе вирішити завдання в будь-якої дисципліни. Програмування затребувана професія в будь-якій сфері сучасного світу.

Літні курси програмування – захоплять вашу дитину і допоможуть освоїти нову професію.
На курсах IT школи Gomother дитина сам вибирає напрямок і мову, якою він хоче розвиватися далі. Є такі напрямки: SCRATCH, HTML / CSS, JAVASCRIPT, UNITY, С, С #, С ++, Python.
Ми знаходимося в Києві, м. Академмістечко, м. Житомирська: проспект Перемоги 131 А.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!