Новини

4 способи, що б вивчити англійську самостійно

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Спочатку розгляньмо найчастіші причини чому вивчення англійської мови вдома складно.
1) Немає мотивації
2) Брак якісної інформації. Що б вивчити англійську одного підручника недостатньо, а шукати якісні матеріали в інтернеті не доходять руки
3) Відсутність продуманої програми. Самостійно складно скласти програму, бо незрозуміло на яких темах зупинитися довше, а які можна упустити.
Тому оптимальним способом вивчення англійської мови — це школа англійської мови або репетитор.

І так обіцяні 4 принципу, як вивчити англійську самостійно

1. Систематичність

Складіть конкретний план, коли та о котрій годині, з якою регулярністю ви будите сідати за вивчення. Систематичні заняття принесуть результат, навіть якщо ви будете займатися по 20-30 хвилин в день. По-перше, сформуєте звичку, і не найгіршу, погодьтеся. По-друге, часте повторення сприяє кращому запам’ятовуванню. Якщо ви сьогодні вивчили 50 слів і тиждень не будете згадувати про англійську, то з цих 50 слів в пам’яті, в кращому випадку, залишаться одне-два. А якщо будете вчити кожен день по 5 слів, щодня повторюючи ті, які запам’ятовували раніше, то через 10 днів ваш лексичний запас буде багатшим на 50 слів.

2. Мета

Що б вивчити англійську вам потрібна вагома мета, що буде вас підживлювати мотивацією. Придумайте то що буде дійсно важливо для вас. “Дивитися фільми без субтитрів і перекладу”, “Всі знають, а я ні” – не мета. Але ж від правильно поставленої мети залежить чи вистачить мотивації довести справу до кінця.

3. Поступовість

Дуже важливо не перестрибувати етапи вивчення англійської мови. Не варто відразу вивчати всі часи або посилено вивчати словник, запам’ятовуючи нові слова, але не згадуючи про граматику. Вивчати англійську потрібно поступово: найпростіші граматичні категорії, поширені слова лексики, основні правила вимови.

4. Занурення

Найкраще вивчення нової мови це занурення в мовне середовище. Якщо побувати в країні, де є можливість попрактикуватися немає— Не біда! Переведіть інтерфейс всіх гаджетів на англійську, читайте книги англійською, дивіться фільми й слухайте пісні англійською. А також ви можете знайти собі друга і практикуватися з ним ведучи бесіди англійською.

Але якщо вам здається, що самостійне вивчення англійської мови вам не під силу. Запрошуємо на курси англійської IT школи Gomother. У нас є два зручних формату навчання: онлайн і в офісі. А також продумана програма під потреби учня, багато практики та дружній атмосфері.
Ми знаходимося на м. Академмістечко, м. Житомирська.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!