Новини

Дитячі курси програмування

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Актуальність навичок:

У сучасному світі батьки хотіли б, що б їх дитина освоювала щось актуальне і сучасне. Зараз всі аспекти нашого життя пов’язані з технологіями, дуже хочеться, щоб наші діти були творцями і розробниками, а не просто пасивними користувачами. Так як це не тільки прогресуючий напрямок, з великими перспективами, але і дуже затребувана сфера. Захопити дітей чимось серйозним надовго завдання не просте. Потрібно зацікавити дитину, щоб вона сама хотіла розвиватися в цьому напрямку далі. Хорошим варіантом будуть дитячі курси програмування. На курсах дитина зустрічає таких же зацікавлених хлопців та дівчат в програмуванні і це додає інтересу. А також відмінна можливість знайти друзів за інтересами.

Дитячі курси програмування

Захоплюючий процес, який не має нічого спільного із застарілою програмою шкільного курсу інформатики. Як правило, навчання відбувається в ігровій формі.

Різноманітні ігри та захоплюючі завдання не тільки розвивають логічне мислення і когнітивні функції мозку. Граючи, дитина може вивчати конкретні поняття, пов’язані з програмуванням і написанням коду, наприклад, синтаксис, методи, цикли, алгоритми і т. Д.

Середовище навчання для дітей:

Дітям варто почати знайомство з програмування з вивчення середовищі Scratch.
Ваша дитина зможе створити свою гру за допомогою програми Scratch. Зробить перші кроки в програмуванні. Навчиться будувати алгоритми. Учень матиме досвід опрацювання логіки гри, програмування її і створення персонажів. Навчиться додавати аудіо, анімувати зображення. І створить власну гру. Scratch розвиває творче мислення і логіку, а також уміння працювати в команді. Крім того, розробляючи власні програми на мові Scratch, діти вивчають основні математичні та обчислювальні концепції, такі як ітерації і розгалуження, координати, змінні і випадкові чісла.Що додасть мотивації до подальшого розвитку в IT сфері.
Програмування цікаво вивчати не тільки дітям, а й підліткам. Для них підійдуть курси: HTML / CSS, JAVASCRIPT, UNITY, С, С #, С ++, Python.
IT школа Gomother забезпечить доступне пояснення на практиці кодинга дітям і підліткам.
Є два формати навчання: онлайн і в офісі. Ми знаходимося на м. Академмістечко, м. Житомирська: Проспект Перемоги 131А.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!