Новини

Для чого потрібні різні мови програмування і де вони використовуються

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Комп’ютерні курси для школярів і дітей це відмінний спосіб навчити дитину програмування з нуля. Що надалі дозволить дитині працювати в бажаному IT напрямку.

Python

Python – це скриптова мова, яка застосовується для вирішення найширшого спектра завдань. Найчастіше Python застосовують в роботі з великими даними й розробці сайтів і мобільних ігор. Він підходить і для створення десктопних і мобільних додатків. Також Python підходить і для створення прикладних програм або ігор. Наприклад, графічний редактор GIMP написаний саме на Python. Торрент-клієнт BitTorrent аж до 6 версії теж розроблений цією мовою. Python застосовувався і в ході розробки ігрових проектів класу ААА: EVE Online, Battlefield 2, World of Tanks і інших.
Одна з переваг Python – його логічність і відносна простота. Він інтерпретується, тож вихідні не потрібно компілювати. Розробка на Python йде швидше, ніж на багатьох інших мовах. І він відмінно підходить для новачків: писати прості програми можна вже через кілька днів після початку навчання.
Курси програмування для дітей з 0 в IT школі Gomother зацікавлять дитину проводити час за комп’ютером з користю.

Unity

Дозволяє створювати додатки, що працюють на більш ніж 25 різних платформах, що включають персональні комп’ютери, ігрові консолі, мобільні пристрої, інтернет-додатки та інші. На Unity написані тисячі ігор, додатків, візуалізації математичних моделей, які охоплюють безліч платформ і жанрів. При цьому Unity використовується як великими розробниками, так і незалежними студіями.

Приклади ігор створених на Unity:
Guns of Icarus Online, Gone Home – шутер від першої особи й квест від першої особи, створені незалежними студіями — для персональних комп’ютерів;
Dead Trigger, Bad Piggies, Tyrant Unleashed – шутер від першої особи, головоломка і колекційна карткова гра — для мобільних пристроїв;
Assault Android Cactus, The Golf Club (англ.) Рос. – аркадний шутер і спортивний симулятор — для ігрових консолей.
Курси програмування, старт в успішне майбутнє дитини!

КуМира

КуМира (Комплект Навчальних світових або Світи Кушніренко) – мова і система програмування, призначена для підтримки початкових курсів інформатики та програмування в середній та вищій школі.
Перевагами системи кумиром є:

– сучасний кроссплатформне вільний додаток;

– зрозумілий російськомовний синтаксис;

– зручна, просте навчальне середовище розробки, “яка допомагає” в створенні програм;

– наявність методичних розробок

– використовуючи систему кумирів, можна істотно збільшити число і якість завдань, які зможе вирішити школяр.
Курси програмування для школярів розвивають у дітей нейронні зв’язки й логічне мислення.

Scratch

Середовище програмування, яка дозволяє дітям створювати власні анімовані та інтерактивні історії, презентації, моделі, ігри та інші твори. Цими творами можна обмінюватися всередині міжнародної середовища, яка поступово формується в мережі Інтернет.
Зручна і проста програма, що б почати вивчати програмування. Ми пропонуємо вивчити курси програмування Скретч. На яких викладач легко і доступно пояснити ази кодинга дитині.

HTML і CSS

Використовуючи HTML, ви можете додавати заголовки, форматувати абзаци, розриви рядків, створювати списки, виділяти текст, створювати спеціальні символи, вставляти зображення, створювати посилання, створювати таблиці, управляти деякими стилями і багато іншого.
CSS – це каскадні таблиці стилів. Ця мова розмітки визначає, як HTML-елементи веб-сайту повинні відображатися на інтерфейсі сторінки.

У той час як HTML є основною структурою вашого сайту, CSS – це те, що дає всьому вашому сайту стиль. Кольори, цікаві шрифти й фонові зображення — все це заслуга CSS. Ця мова впливає на весь настрій веб-сторінки, що робить його неймовірно потужним інструментом і важливим навиком для веб-розробників. Він також дозволяє веб-сайтам адаптуватися до різних розмірів екрану і типів пристроїв.
Комп’ютерні курси для школярів і дітей на практиці навчать дитину мовам HTML і CSS.

JavaScript

JavaScript – це логічна мова програмування, яку можна використовувати для зміни вмісту веб-сайту і змусити його поводитися по-різному у відповідь на дії користувача. Загальне використання JavaScript містити вікна підтвердження, заклики до дії та додавання нових ідентифікаторів до наявної інформації. Тобто JavaScript дозволяє веб-розробникам створювати інтерактивні сайти з динамічними елементами.

Різні мови програмування виконують різні завдання і мають свої особливості. IT школа Gomother навчає дітей кодингу з нуля. Ми підберемо дитині курси програмування виходячи з його цілей в програмуванні. Наша школа розташована на м. Житомирська, м. Академмістечко.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!