Новини

Як ми вчимо програмування – практика! практика! практика!

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Наша школа програмування Gomother викладає практичне програмування. Програма курсу побудована на отримання знань під час практичних завдань. Тому дитина не занудьгує, коли буде відвідувати гурток програмування для дітей, а буде з захопленням вивчати написання коду.
Різноманітність напрямків в програмуванні дає змогу знайти заняття до душі, але для цього потрібно знати, чим саме дитина буде займатися в IT сфері. Найбільш затребувані напрямки в сфері IT:

Розробка ігор

гурток програмування для дітей
гурток програмування для дітей

Якщо дитина захоплюється іграми, то гурток програмування для дітей стане не тільки цікавим хобі. Але і успішним вкладення в майбутнє. Попит на ігри на товарному ринку завжди буде займати перші позиції. Виходячи з цього, розробники гри завжди мають роботу з гідною оплатою.

 

Розробка web-додатків

Напрямок в програмуванні, орієнтоване на розробку самих різних веб-додатки, тобто сайтів. У наш час будь-яка компанія має потребу в сайті, де клієнт зможе детально дізнатися що з себе представляє компанія і про послуги/товари представлені компанією.

Розробка серверних додатків

Такі розробники займаються створенням різних серверів: ігрові сервера (Dota, CS: GO), IM-сервіси (серверна частина Skype, ICQ, MSN), банківські бази даних.
Дитячі курси програмування дадуть можливість вашій дитині зростати і розвиватися в сфері, що буде приносити задоволення. І забезпечать в майбутньому престижною роботою.

Програмування баз даних

Серйозний напрямок в IT – сфері. Такі програмісти розробляють різні бази даних. Які зберігають мільярди інформації про користувачів ресурсу під який написано базу даних. Всі компанії прагнуть, що б вести базу даних, що спростить роботу співробітників і дасть можливість з легкістю вести облік клієнтів. Тому, ця галузь в програмуванні завжди буде затребувана.

Розробка мобільних додатків

Мобільні телефони давно стали невіддільною частиною нашого життя. І виходом нових додатків нікого не здивуєш. Але різноманітні додатки потрібні всім користувачам мобільних пристроїв. Тому розробники мобільних додатків матимуть великий попит на ринку праці. І можливість виразити себе і проявити свою фантазію.

Програмування вбудованих систем

Цікава галузь програмування для різної побутової техніки: пилососи, холодильники, пральні машини, плеєри, навігатори, електронні ваги. Тут задіяні наукові розробки з використанням спеціалізованих мов, типу MATLAB.

Онлайн it курси ідеальне рішення, як зайняти дитини корисним в телефоні. Також заняття проходять в офісі на м. Житомирська, м. Академмістечко. Зробіть вкладення в свою дитину зараз, що б в майбутньому він був забезпечений захоплюючою роботою і хорошим доходом.
Наша школа допоможемо дитині визначитися з напрямком виходячи з його бажань в IT – сфері. І підібрати мову програмування, що задовольнить його запити в програмуванні.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!