Новини

Дивні та часом смішні мови програмування

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Дивні та часом смішні мови програмування

It програмування що має попит сфера для всіх сфер бізнесу. Тому, якщо ви вирішили зайнятися серйозним навчанням дитини програмування, то пропонуємо вам найкращі курси програмування, що допоможуть дитині освоїти мови програмування, що є актуальними зараз у всьому світі. Більше інформації про наші it курси для дітей на сайті: https://go-mother.com/ru/branch/prog/

It програмування для дітей вкладення в майбутнє вашої дитини.

Підбірка дивних і часом смішних мов програмування.

LOLCODE – мова в it програмування створений через смішні картинки.

Це езотерична мова програмування, створена під впливом інтернет-мема lolcat. А створив його Адам Лінсеем у 2007 році. Мова використовує елементи англомовного інтернет-сленгу, тому людина, знайомий з цим сленгом, може розібратися в коді програм навіть без знання синтаксису мови.

BRAINFUCK – мова в it програмуванні в стилі мінімалізму

Один з найвідоміших езотеричних мов програмування. Який був придуманий Урбаном Мюллером в 1993 році. І прославився своїм мінімалізмом. Назва мови програмування Brainfuck переводитися на російську як винос мозку. Мова має вісім команд, кожна з яких записується одним символом. Вихідний код програми на Brainfuck є послідовність цих символів без будь-якого додаткового синтаксису. Головним мотивом Урбана Мюллера було створення мови з якомога меншим компілятором. Частково він був натхненний мовою FALSE, для якого існував компілятор розміром 1024 байт. Тому Урбана Мюллер створив компілятори мови Brainfuck розміром менше ніж 200 байт.Brainfuck є повним і простою мовою і може використовуватися при визначенні поняття обраховуються.

BEFUNGE – мова для програмування в стилі таблиці

Це стековий езотерична мову програмування. Був створений Крісом Пресси в 1993 році. Вважається двовимірним, бо програма на Befunge записується в таблицю зі зшитими краями, по якій в різних напрямках переміщається інтерпретатор, виконуючи команди, розташовані в її осередках. Метою створення мови було розробити мову, максимально складний для компіляції. Складність забезпечується командами p і g, що модифікують текст програми.

PIET – мова в it програмування в стилі абстракціонізму

Напевно, самий візуалізований езотеричний мову програмування. Був створений Давидом Морган-Маром і названий на честь нідерландського художника Піта Мондріана. Головною особливістю програми, в тому, що написання цією мовою, виглядають як різнокольорові картинки, свого роду картини в стилі абстракціонізму. Основою даної мови є 20 кольорів.

ENGLISH – мова програмування, на основі англійського

Це дуже літературна мова програмування, якщо можна так висловитися. Як синтаксису використовуються фрази з реального англійської мови, що дає користувачеві якусь свободу дій. А ключові слова володіють декількома синонімами.

Але якщо ви навсправжки зацікавлені програмуванням, то наша школа програмування пропонує широкий вибір мов програмування. Які використовуються в сучасній розробці сайтів, ігор, веб-ресурсів та іншого. Наші кращі курси програмування забезпечать дитини знаннями, що дозволять вільно розвиватися в IT – сфері. Ми знаходимося на м. Академмістечка, м. Житомирська.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!